STEENGOED Cup 2019, nawoord…

Het is al laat op de avond, meer dan 24u na de laatste wedstrijd en de prijsuitreiking. De STEENGOED Arena is leeg… is stil… verlaten. Groter kan het contrast nu niet zijn dan met het voorbije weekend.

Inspanning, enthousiasme, gedrevenheid en af en toe een beetje frustratie was volop aanwezig in de twee sporthallen. Maar ook genieten, genieten van twee dagen mooi volley, veel spanning, mooie rally’s, top spelers, coaches en begeleiders die dit mooie spelletje, ‘Volleybal’ genaamd, zo genegen zijn.

De 16 teams met coaches en begeleiders hebben alles gegeven om zo ver mogelijk te geraken op dit tornooi. Niet alleen sportief, maar ook als teambuilding is zo een tornooi een mooi gegeven. Aan spelers en coaches kunnen we alleen de tip geven om te genieten van de herinneringen en opgedane ervaring.

Tijd nu voor ons om deze editie af te ronden, maar niet zonder enkele welgemeende bedankjes. In de eerste plaats naar Stef Stryckers, tornooi-directeur. Stef is al jaren de drijvende kracht van dit tornooi, en doet dit met veel enthousiasme. Maar ook Stef kan dit niet alleen. We mogen bouwen op een jarenlange samenwerking met Frank Liebens, CEO van STEENGOED Projecten (waar het tornooi naar vernoemd is). Zijn enthousiasme voor jeugd en sport maken dat we samen dit mooie project waar kunnen maken.

Dat zijn twee geweldige mensen, maar het gaat nog verder, Stef heeft zich voor de realisatie omringd met een goed team, die het reilen en zeilen van dit tornooi door en door kennen. En dan mogen we de vele medewerkers zeker niet vergeten. Ook zij zijn om half zeven al in de sporthal voor het ontbijt, en nemen elke een deel van het werk op zich, al dan niet in blokken, tot in de late avonduurtjes. Je hebt nooit genoeg medewerkers, maar we zijn enorm blij met ieder die een klein stukje van het werk op zich wil nemen.

Last but not least onze deelnemers. De teams die naar ons tornooi komen maken het groots. Want daar draait het uiteindelijk toch om, spelers die de strijd aan willen gaan, die willen gaan voor de STEENGOED Cup. Zij spelen zich sowieso mooi in de kijker en kunnen ook de MVP of Fairplay prijs winnen. In de schaduw staan dan meestal coaches en begeleiders. Die zetten we ook even in het zonnetje. De gedrevenheid waarmee ze elke training met hun team aan de slag gaan om iedere speler en het hele team iets bij te leren verdient ieders waardering. Bij deze alvast die van de hele organisatie, TOP, and keep up the good work!

Zo, genoeg nu voor 2019…
Langs deze weg willen wij iedereen hier vernoemd, maar ook iedereen niet specifiek vernoemd heel hartelijk danken voor de geweldige inzet voor en tijdens dit mooie tornooi. We hebben er allemaal samen weer iets geweldigs van gemaakt! En het smaakt naar meer. Schrijf maandag 28 en dinsdag 29 december 2020 alvast in jullie agenda, we zien jullie heel graag terug.

De STEENGOED Cup wenst iedereen een geweldig uiteinde, een spetterend begin van het nieuwe jaar, en vooral een gezond en sportief 2020!!

PS: nagenieten kan met de foto's in onze FB fotoalbums of op onze FLICKR account

(pm)

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments