STEENGOED Cup 2018 wil trainers en begeleiders bedanken.

De STEENGOED Arena is opgeruimd, iedereen is naar huis... De komende dagen zullen er nog enkele verslagen geplaatst worden, nog regelmatig foto's toegevoegd worden aan het album, en hier en daar nog wat extra info gebracht worden.

Maar met een speciaal bedankje willen we niet wachten. We hebben de voorbije dagen mogen genieten van 17 teams met gedreven spelers, maar zeker ook met zeer gedreven trainers en begeleiders.

Voor hen is dit speciale bedankje. De trainers en begeleiders die week in, week uit zich inzetten om de jeugd, hun spelers, te laten groeien als individu en als team in deze mooie sport genaamd volleybal. Zij zorgen er voor dat we deze mooie teamsport kunnen beleven. Zij zorgen er ook voor dat we een tornooi als de STEENGOED Cup tot een succes kunnen maken, kort gezegd, zij maken mee de STEENGOED Cup tot een groot succes.

Daarom werden zij vandaag ook door Frank Liebens van STEENGOED Projecten en door Stef Stryckers, tornooi directeur, in 'the spotlight' gezet. En dat het een hele groep is kan iedereen zien op de bijgevoegde foto.

Dus nogmaals een welgemeend BEDANKT, voor jullie tomeloze inzet en gedrevenheid, en bij deze een aanmoediging om zo verder te doen. We hopen jullie allen binnenkort weer terug te zien in Maaseik om als vrienden bij te praten over de STEENGOED Cup, en over dat wat ons allen samen brengt, inzet en gedrevenheid voor onze jeugd in deze mooie sport.

Tot snel...

 

 
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments