STEENGOED Cup 2018, even rust na een mooie eerste dag...

STEENGOED Cup 2018...

Na de vele voorbereidingen begonnen de eerste medewerkers deze morgen om 06:30. Ontbijt voor de ploegen die bleven overnachten, laatste voorbereidingen in de zalen en klaarmaken voor de ontvangst van in totaal 17 ploegen. Om 9 u ging het sportieve deel van start. Op zes pleinen in twee sporthallen werden er gedurende de hele dag veel wedstrijden gespeeld. De teams gaven alles in elke wedstrijd.

Om zes uur, na de laatste wedstrijden van de dag was ht tijd voor het avondeten. Alle ploegen in de Agora, een leuke grote bende U17 jeugd en begeleiders. Enkele ploegen waagden zich nog aan een spelletje bowlen, en daarna naar de slaapplaatsen voor (hopelijk) een deugddoende nachtrust... Zaterdag zal de STEENGOED Arena reeds vanaf half acht zoemen van de bedrijvigheid. Eerst een lekker ontbijt, dan opwarmen en vervolgens terug ten strijde in de (volley)-arena.

Om 9 uur starten de eerste wedstrijden zaterdag. De hoogtepunten zijn er vanaf 14:00 met de meisjesfinale, de groepsfoto, de jongensfinale en de prijsuitreiking. Een mooi gevulde tweede dag dus...

 

Foto's en info van de gespeelde wedstrijden en het schema voor zaterdag zijn terug te vinden op de Facebook pagina van VC GREENYARD Maaseik en op de pagina's van de STEENGOED Cup op onze website.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be