STEENGOED Cup 2017, een mooi verhaal...

De STEENGOED Cup 2017 is ten einde. 18 ploegen hebben twee dagen in de STEENGOED Arena en de Stedelijke Sporthal gestreden voor de felbegeerde titel. Het hoogtepunt was er zeker voor de finalisten om hun finale te beslechten op het Center Court van NOLIKO Maaseik, compleet met de omkadering zoals tijdens een echte Liga wedstrijd.

Vele mooie wedstrijden hebben we kunnen zien. Ploegen hebben gestreden, en geprobeerd om het beste van zich te geven. Er kunnen er maar twee winnen, en maar vier de finale spelen. Toch is iedereen een beetje winnaar... deelnemen aan zo een tornooi met de ploeg, de ploeggeest versterken, strijden tegen teams die je anders nooit tegen komt, en leuke contacten leggen...

Maar ook achter de schermen werd er heel hard gewerkt. De vele vrijwilligers, clubleden, onze vaste crew, kortom iedereen die een handje toe stak, heel erg bedankt voor jullie inzet en hulp.

In het bijzonder nog een bedankje naar Stef Stryckers, onze tornooi-directeur. Onder zijn leiding en met de hulp van de eerder vernoemde medewerkers werd dit tornooi weer een top evenement...

Nu de komende dagen nog verder foto's verwerken (dus hou onze pagina in de gaten) en daarna aftellen naar het nieuwe jaar, en de start van de voorbereidingen voor STEENGOED Cup 2018.

Langs deze weg dan ook vanwege het team van de STEENGOED Cup en NOLIKO Maaseik een fijn uiteinde gewenst, en een voorspoedig, gezond en sportief 2018.

Let's meet again december 2018 at the STEENGOED Cup !!

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments