STEENGOED Cup 2015, dag 1 afgerond met mooi en sterk volleyspel

De eerste dag van de 2015 STEENGOED Cup zit er op.

10 meisjesteams en 11 Jongensteams in de leeftijdscategorie U17 zijn vanmorgen begonnen aan hun strijd voor de felbegeerde STEENGOED Cup. Verdeeld over 6 pleinen, in de Stedelijke Sporthal en in de LOTTO Dôme, werden vandaag door de meisjes 20 wedstrijden en door de jongens 25 wedstrijden tot een goed einde gebracht.

Zeer mooie en vaak erg spannende wedstrijden konden vandaag door de talrijke toeschouwers en supporters zeker gesmaakt worden. Nu loopt de logistiek op volle toeren. De jongens en meisjes krijgen samen met hun begeleiders vanavond nog een diner in de LOTTO Dôme AgorA, waarna ze eventueel nog even gaan ontspannen. Als laatste worden de spelers en begeleiders naar de drie slaapplaatsen die we voorzien hebben geleidt. Morgen vanaf 7 uur is er de mogelijkheid voor de deelnemers om te ontbijten, vanaf 9u beginnen we dan aan de tweede en laatste dag van de 2015 STEENGOED Cup. Voor verschillende teams is het een eerste kennismaking met een tweedaags tornooi. Dit zal dus voor deze spelers en speelsters een extra spanning met zich mee brengen, maar morgen is het weer volley wat de klok slaat. Op Facebook hebben we enkele van de trainers kort kunnen interviewen om te zien wat hun reactie is op deze organisatie.

Voor uitslagen, sfeer en wedstrijdfoto’s verwijzen we graag naar onze STEENGOED Cup pagina’s http://www.noliko-maaseik.be/agenda/steengoed-cup of naar onze Facebook pagina https://www.facebook.com/VolleybalclubNOLIKOMaaseik/

Hier zijn ook de speelschema's voor morgen te vinden. Bij vragen kunnen de trainers zich altijd bij de tornooiorganisatie melden.

Nu eerst een goede nachtrust, en mogen vol aan de slag, op weg naar de titels…

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be