Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

13de Kienavond een succes buiten verwachting.

Op vrijdag 12 november vond de in de AgorA van de STEENGOED Arena de 13de Kienavond plaats ten voordele van VC GREENYARD Maaseik Jeugd. Na lange tijd weer eens een activiteit die georganiseerd kon worden.

En dat onze spelers hun best hebben gedaan met de voorverkoop was duidelijk te zien een het aantal deelnemers. Er heerste een gezellige drukte, met kieners van jong tot ... Het prijzenpakket van het kienen en van de tombola bevatte heel veel mooie prijzen, met als hoofdprijs een waardebon van €1000 van “Fietsen De Leemhoek” in Maaseik, die een gelukkige winnaar na een spannende dubbele kien in ontvangst mocht nemen.

Voor al deze prijzen en ondersteuning willen wij al onze sponsors natuurlijk heel hartelijk bedanken. Zonder hun steun is zo een evenement echt niet mogelijk.

Spelers en staf van onze B-ploeg (Nationale Heren 3), onze vrijwilligers en onze medewerkers hebben er voor gezorgd dat alles in goede banen liep, en de deelnemers aan een natje en een droogje konden geraken. Door deze gezamenlijke inspanning verliep deze avond vlot, aangenaam en vooral met veel kien-spanning voor de deelnemers.

Volgens ons zeker een geslaagde avond.

Langs deze weg nog een hartelijk dank aan sponsors, vrijwilligers, spelers en natuurlijk niet te vergeten de honderden kieners !!

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be