Abonnementen - voordelen

Beste supporter, abonnee, sympathisant …

Droom even mee van pre-coronatijden. In de winter van 2019-2020 ging de STEENGOED Arena uit zijn dak toen jouw team in een onvergetelijke sfeer wereldtopper Zenit Kazan aftroefde. Je maakte daarna nóg twee CL-overwinningen mee, tegen Ankara en Jastrzebski. We begonnen met veel ambitie aan de play-offs: we wilden die derde landstitel op een rij! En toen … dook dat virus op. Seizoen 2019-2020 stokte en stopte. Seizoen 2020-2021 werd het vreemdste ooit: zónder publiek, met als hoogtepunt die unieke halve finale in de CEV-cup, toen jouw team hier in Maaseik de vloer aanveegde met die andere Russische topclub, Zenit Sint-Petersburg …

Net zoals andere fans moest je thuis, in je eentje, machteloos toekijken hoe dat laatste puntje er niet kwam. En iedereen besefte: die lege tribune nekt ons! Onze fans hebben ons al vaak door moeilijke momenten gesleurd. Hun afwezigheid was hét knelpunt van dit jaar, een horrorjaar voor je club, voor jou én voor de spelers: de meesten hebben afgezien, dag na dag eenzaam op hun appartementje, in volstrekte afzondering, met alléén die gsm of pc voor contact met hun thuis, fans en achterban.

Topsporters kunnen niet zonder de energie die van de tribune rolt. En het omgekeerde is óók waar: supporters gaan boordevol energie weer naar huis als hun team puik gepresteerd heeft. Wij weten heel zeker dat jij en al die andere trouwe abonnees en supporters hun spelers hebben gemist! De club heeft diep in haar reserves gegraaid om zendtijd te kopen en thuiswedstrijden tenminste naar de huiskamer te brengen. En ja, volleybal leent zich voor tv, maar niets kan de sfeer rond het terrein vervangen!

De club wil haar trouwe abonnees graag iets teruggeven voor dit seizoen zónder spektakel vanaf je vertrouwde zitje in vak B of C. Komend seizoen word je extra in de watten gelegd! We wegen nog allerlei ideeën af, maar we verklappen al één initiatief: op het wedstrijdshirt voor seizoen 2021-2022 (waarin we opnieuw voor topresultaten gaan) prijken alle voornamen van alle abonnees van 20-21: kleine lettertjes, jawel, maar een ongelofelijk dikke merci voor je steun door dik en dun!

Beste, corona is bijna verslagen. We mogen weer samenkomen, feesten en genieten van het fantastische groepsgevoel. Dit wordt het seizoen van de grote comeback, mét publiek! Ons team zal er staan en het wil erg graag weer jouw team worden. Meer dan ooit rekent iedereen op je aanwezigheid! Hierbij vind je de speelkalender én alle informatie over je abonnement. We kijken er enorm naar uit om ook jou straks weer te mogen verwelkomen. Please, breng dat abonnement dus gauw in orde!

Spelers, staf en bestuur danken je. Van harte!

Namens VC GREENYARD Maaseik,
Marc Vermeulen, Managementteam

 

Een abonnement is altijd de beste keuze!

Iedereen snakt opnieuw naar betere tijden. Iedereen wil opnieuw genieten van de leuke dingen in het leven, zoals verzameling blazen in de STEENGOED Arena om er te proeven van die unieke sfeer van samenhorigheid. En vooral om erbij te zijn als daar weer een potje topvolleybal op de vloer wordt gelegd, en als daar weer een of andere Europese grootmacht voor de bijl gaat.


Wees gerust: je club maakt onze en jouw volleybaltempel coronaproof. We rekenen daarbij echter ook op jouw medewerking, gewoon door de voorgeschreven maatregelen nauwgezet te respecteren. Ook de andere clubs doen er alles aan om alles veilig te houden. Zo moet seizoen 2020-2021 opnieuw topvolleybal, spanning én ontspanning leveren.

Wie zowat alle of toch behoorlijk wat thuiswedstrijden van GREENYARD Maaseik wil bijwonen, doet altijd een goede zaak met een abonnement en de bijbehorende clubkaart.

Dit zijn de voordelen:

 • Uitverkocht of niet, voor jou is er altijd een gereserveerde zitplaats, met uitstekend zicht op het speelveld, met je neus op de actie, en dat voor álle thuiswedstrijden:
  - EuroMillions Volleybal League: reguliere competitie, kwalificatieronde, play-offs en finales;
  - Beker van België: alle thuiswedstrijden tot en met de halve finale;
  - Europees: voorrondes en eventueel poulewedstrijden in de Champions League; eventueel onze doorstart in de CEV-cup.

 

 • Wist je trouwens dat de club 10 euro extra bijschrijft op je clubkaart voor elke nieuwe abonnee die er komt dankzij jouw tussenkomst, jouw bemiddeling of jouw reclame? En lees verderop ook hoe je jezelf nóg eens 10 euro cadeau kan doen door meteen bij je abonnement ook je clubkaart te spijzen.

 

 • Toegang tot de STEENGOED Cup, ons internationaal kersttoernooi voor de beloften van morgen!

 

 • Jaargids 2021-2022 (af te halen bij de fanshop).

 

 • Onze club vierde vorig jaar haar 60-jarig bestaan. Dat feest werd uitgesteld, maar dankzij je clubkaart word je sowieso uitgenodigd voor de feestelijkheden en andere extra’s die we nog tegoed hebben!

 

Onze diverse abonnementsformules:

1. INDIVIDUEEL ABONNEMENT: € 190

2. KOPPEL-ABONNEMENT: € 340 (= € 190 + € 150 voor de partner).

3. FAMILIEABONNEMENT - OUDER(S) MET KIND(EREN):

- Kinderen tot 12 jaar: gratis mee met een ouder met abonnement!

- Kinderen tot 18 jaar (uit hetzelfde gezin):

         1 OUDER + 1 KIND: € 280 (= € 190 + € 90)

         2 OUDERS + 1 KIND: € 430 (= € 190 + € 150 + € 90)

         2 OUDERS + 2 KINDEREN: € 520 (= € 190 + € 150 + € 90 + € 90)

         Enz.

Een gouden tip: betaal samen met je abonnement alvast 30 euro op je clubkaart (190 + 30 = € 220), dan legt de club er zomaar 10 euro bij. Dat is meteen goed voor een startkapitaal van € 40 i.p.v. € 30 op je clubkaart: nóg meer voordeel op je drankjetons!

 

Reserveren en betalen:

Betalen kan door overschrijving op onze bankrekening BE28 0012 7834 5620.

Om organisatorische redenen zouden we je betaling graag uiterlijk 20 september 2021 ontvangen, met vermelding van je naam, voornaam en abo 2021-2022.

Je abonnement bestellen kan HIER of telefonisch (+32(0)89 56 26 78) tijdens de kantooruren.

 

Reservatieformulier

Vul onderstaand uw gegevens in. Na het indienen van deze gegevens dient u het verschuldigde bedrag te storten volgens onderstaande gegevens. Uw abonnement zal net voor aanvang van de competitiestart verzonden worden.

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer van BNP Parisbas Fortis : IBAN Code BE28 0012 7834 5620 - BIC Code GEBABEBB.
Om organisatorische redenen zouden we je betaling graag willen ontvangen tegen 20 september 2021.

Met als vermelding: je naam + abo 2021-2022 + keuze van abonnement

DE NIEUWE ABBONEMENTEN:

De prijs van het abonnement voor het nieuwe seizoen bedraagt € 190. Betaal je als trouwe abonnee € 30 extra, dan krijg € 40 op je clubkaart gestort waarmee je drankjetons tegen voordeeltarief uit de automaten kan halen. 

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments