Abonnementen - voordelen

Beste supporter, abonnee, sympathisant …

In maart 2020 stonden allerlei feestelijkheden gepland: wij zouden onze 60e verjaardag vieren, Mathi Raedschelders dankbaar uitwuiven en onze nieuwe voorzitter een feestelijke entree bezorgen. We keken uit naar de play-offs. En net dán ging het licht uit: corona!

Die feestelijkheden, die volgen nog wel, zodra de tijd rijp is. Maar nu, een half jaar later, moeten we éérst het nieuwe volleybalseizoen op gang trekken. Dat wordt even wennen, zeker in het begin, maar we hopen samen met u dat de voorzorgsmaatregelen snel versoepeld zullen worden.

 

Volleybalseizoen 20-21 wordt een 'grand cru'!

GREENYARD Maaseik haalde de grove borstel door zijn selectie en moet na een korte inrijperiode normaal weer iets sterker voor de dag komen. Dat is immers nodig: de concurrentie zit evenmin stil en ook teams die we vroeger subtoppers noemden, koesteren nu uitgesproken ambities. Moeiteloos naar de play-offs? Die tijd is voorbij: het wordt élke wedstrijd knokken, ook thuis!

Niet alleen de competitie belooft spannend te worden; Europees schrijven we een nieuw verhaal. Zonder tegenslag zullen we u dit seizoen zelfs méér Europese wedstrijden kunnen aanbieden dan de vorige jaren! En welke topclub gaan we dit jaar inmaken, na Zenit Kazan, Ankara en Jastrzebski?

 

Abonnees krijgen altijd voorrang!

Onze STEENGOED Arena is met 2600 zitplaatsen royaal bemeten: wij respecteren met gemak alle afstandsmaatregelen en doen sowieso álles om ieders veiligheid te garanderen: coronaproof!

Wat de publiekslimiet aangaat, hebben we goed nieuws voor abonnees: als we het publiek moeten beperken, krijgen abonnees altijd voorrang! Door afstandsregels moeten we je vertrouwde vaste plekjes op tribunes B en C echter spreiden over tribunes A, B, C én D.

Wie als “bubbel van max. 5” wil samenzitten, moet dit per mail bevestigen!

 

Trouwe abonnee, we hebben je nodig!

Bróódnodig! Seizoen 2019-2020 eindigde met een sisser. Je hebt 3 play-offwedstrijden en wellicht ook finales moeten missen, maar voor de club en voor haar sponsors is de schade moeilijk te becijferen.

VC GREENYARD Maaseik beschouwt het echter als een sportieve, sociale en economische plicht om de schouders te rechten, om ondanks allerlei onzekerheden vastberaden het nieuwe seizoen aan te pakken, en om opnieuw voor spektakel en entertainment te zorgen. Wij rekenen daarvoor op jóú.

Vernieuw nu je abonnement, want jij maakt nu, meer dan ooit, wel degelijk het verschil!

VC GREENYARD Maaseik is jou dankbaar. Meer dan ooit!

Een abonnement is altijd de beste keuze!

Iedereen snakt opnieuw naar betere tijden. Iedereen wil opnieuw genieten van de leuke dingen in het leven, zoals verzameling blazen in de STEENGOED Arena om er te proeven van die unieke sfeer van samenhorigheid. En vooral om erbij te zijn als daar weer een potje topvolleybal op de vloer wordt gelegd, en als daar weer een of andere Europese grootmacht voor de bijl gaat.


Wees gerust: je club maakt onze en jouw volleybaltempel coronaproof. We rekenen daarbij echter ook op jouw medewerking, gewoon door de voorgeschreven maatregelen nauwgezet te respecteren. Ook de andere clubs doen er alles aan om alles veilig te houden. Zo moet seizoen 2020-2021 opnieuw topvolleybal, spanning én ontspanning leveren.

Wie zowat alle of toch behoorlijk wat thuiswedstrijden van GREENYARD Maaseik wil bijwonen, doet altijd een goede zaak met een abonnement en de bijbehorende clubkaart.

Dit zijn de voordelen:

 • Uitverkocht of niet, voor jou is er altijd een gereserveerde zitplaats, met uitstekend zicht op het speelveld, met je neus op de actie, en dat voor álle thuiswedstrijden:
  - EuroMillions Volleybal League: reguliere competitie, kwalificatieronde, play-offs en finales;
  - Beker van België: alle thuiswedstrijden tot en met de halve finale;
  - Europees: voorrondes en eventueel poulewedstrijden in de Champions League; eventueel onze doorstart in de CEV-cup.

 

 • Met de clubkaart krijg je een interessant voordeeltarief op de drankjetons uit de automaat. Wist je trouwens dat de club 10 euro extra bijschrijft op je clubkaart voor elke nieuwe abonnee die er komt dankzij jouw tussenkomst, jouw bemiddeling of jouw reclame? En lees verderop ook hoe je jezelf nóg eens 10 euro cadeau kan doen door meteen bij je abonnement ook je clubkaart te spijzen.

 

 • Toegang tot de STEENGOED Cup, ons internationaal kersttoernooi voor de beloften van morgen!

 

 • Jaargids 2020-2021 (af te halen bij de fanshop).

 

 • Onze club vierde dit jaar haar 60-jarig bestaan. Dat feest werd uitgesteld, maar dankzij je clubkaart word je sowieso uitgenodigd voor de feestelijkheden en andere extra’s die we nog tegoed hebben!

 

Onze diverse abonnementsformules:

1. INDIVIDUEEL ABONNEMENT: € 190

2. KOPPEL-ABONNEMENT: € 340 (= € 190 + € 150 voor de partner).

3. FAMILIEABONNEMENT - OUDER(S) MET KIND(EREN):

- Kinderen tot 12 jaar: gratis mee met een ouder met abonnement!

- Kinderen tot 18 jaar (uit hetzelfde gezin):

         1 OUDER + 1 KIND: € 280 (= € 190 + € 90)

         2 OUDERS + 1 KIND: € 430 (= € 190 + € 150 + € 90)

         2 OUDERS + 2 KINDEREN: € 520 (= € 190 + € 150 + € 90 + € 90)

         Enz.

Een gouden tip: betaal samen met je abonnement alvast 30 euro op je clubkaart (190 + 30 = € 220), dan legt de club er zomaar 10 euro bij. Dat is meteen goed voor een startkapitaal van € 40 i.p.v. € 30 op je clubkaart: nóg meer voordeel op je drankjetons!

 

Reserveren en betalen:

Betalen kan door overschrijving op onze bankrekening BE28 0012 7834 5620.

Om organisatorische redenen zouden we je betaling graag uiterlijk 24 september 2020 ontvangen, met vermelding van je naam, voornaam en abo 2020-2021.

Je abonnement bestellen kan HIER of telefonisch (+32(0)89 56 26 78) tijdens de kantooruren.

 

Reservatieformulier

Vul onderstaand uw gegevens in. Na het indienen van deze gegevens dient u het verschuldigde bedrag te storten volgens onderstaande gegevens. Uw abonnement zal net voor aanvang van de competitiestart verzonden worden.

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer van BNP Parisbas Fortis : IBAN Code BE28 0012 7834 5620 - BIC Code GEBABEBB.
Om organisatorische redenen zouden we je betaling graag willen ontvangen tegen 24 september 2020.

Met als vermelding: je naam + abo 2020-2021 + keuze van abonnement

DE NIEUWE ABBONEMENTEN:

De prijs van het abonnement voor het nieuwe seizoen bedraagt € 190. Betaal je als trouwe abonnee € 30 extra, dan krijg € 40 op je clubkaart gestort waarmee je drankjetons tegen voordeeltarief uit de automaten kan halen. 

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments