Beker van Limburg 2018, voor NOLIKO Maaseik een succes over de hele lijn.

De finales van de Beker van Limburg 2018 zijn in het Paasweekend gespeeld. We willen de finales even overlopen door af te tellen van 5 naar 1…

5 teams zijn er dit jaar in geslaagd de finales van de Beker van Limburg te bereiken. Dat is een mooi aantal, zeker als je weet dat we met 11 teams ingeschreven hebben voor de bekercompetitie. Alle teams hebben hard gestreden, en enkele zijn zelfs tot in de laatste ronde voor de finales geraakt. Hoe dan ook een dikke proficiat voor alle deelnemende teams, ze hebben het beste van zichzelf gegeven in de Bekerrondes…

4 finales kon NOLIKO Maaseik in het Paasweekend spelen. “Vier finales ? Maar we hadden toch vijf finalisten ?” zal U denken. Klopt helemaal, twee van onze teams die in dezelfde reeks zaten hebben beide de finale gehaald. In de provinciale reeks speelden de heren van NOLIKO Maaseik C tegen de clubgenoten van NOLIKO Maaseik. Het maximaal bereikbare waren dus vier bekers.

3 Bekers van Limburg namen we mee naar Maaseik. Onze U11 heren versloegen Wara Genk, de U13 heren waren de betere van Stalvoc Beverlo, en in de provinciale reeks ging de beker naar de heren van NOLIKO Maaseik D.

2 zilveren medailles er nog boven op. Buiten de drie bekers hebben we natuurlijk ook twee mooie tweede plaatsen. Deze zijn voor onze U15 heren en voor de heren van NOLIKO Maaseik C.

1 heel mooi bekerweekend voor al onze teams. Met veel inzet, mooi volley en enthousiasme hebben zij de kleuren van NOLIKO Maaseik mooi in de kijker gezet. En dan nog even een dikke proficiat voor de uitmuntende organisatie van KVCR WARA GENK en VolleyLimburg, top evenement.

Uit goede bron hebben we ook nog vernomen dat Helleput zaterdagnacht er weer aan heeft moeten geloven. In de kleuren van NOLIKO Maaseik en met een medaille aan de vinger wijst hij iedereen die naar Maaseik komt op de sterkte van onze teams.

Trainers, spelers, begeleiders van alle teams die in het bekertornooi mee hebben gestreden, een welgemeende proficiat !!!

Enkele foto’s hebben we reeds op Facebook geplaatst. De andere foto’s staan in een fotoalbum per wedstrijd op Flickr. Hier volgen de links :

U11 Wara Genk – NOLIKO Maaseik : https://bit.ly/2GqaqTG
U13 StalvoC Beverlo – NOLIKO Maaseik : https://bit.ly/2pYT7mB
U15 StalvoC Beverlo – NOLIKO Maaseik : https://bit.ly/2ImCkAD
Provinciaal NOLIKO Maaseik C - NOLIKO Maaseik D : https://bit.ly/2uycUO8

De fotoalbums op de FB pagina van de Beker van Limburg zijn terug te vinden op https://www.facebook.com/pg/BekerVanLimburg/photos/?tab=albums

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments