06-10-2012 : H05 - gew. kadetten heren A : VC Tongerlo - NOLIKO Maaseik

We begonnen aan de eerste set met Joran, Berre, Arjan,Warre, Joost en Milo.

We waren heel ontspannen we maakten daardoor weinig fouten. En we speelden de middenaanvaller meer aan. We kwamen op een punt dat we reeksen van opslagen kregen daardoor kon Tongerlo geen aanvallers aanspelen en maakten we veel punten. We wonnen uiteindelijk de eerste set met 25-11.

We begonnen de tweede set met veel enthousiasme, en waren overtuigd dat we deze set nog beter zouden spelen. En dat we zo weinig mogelijk fouten probeerden te maken. Maar we kregen de opdracht om nog meer te genieten in het volleybal door de bal perfect in te spelen daardoor kon de spelverdeler kiezen wie hij aanspeelde. Zo was het fijn om reeksen van punten te maken. We maakten de voorsprong nog groter! We wonnen de tweede set met 25-5. Tom kon al een ketel spaghetti beginnen maken.

We begonnen de derde set met veel ambiance! We begonnen onmiddellijk heel goed, we hadden plezier in het volleybal maar we waren toch geconcentreerd om Tongerlo de doodsteek toe te steken. We hadden veel aanvallende punten, we wonnen de derde set met 25-9.

Na de wedstrijd besloten we om naar ons stamcafé onze overwinning te vieren, In den Atelier 84, maar we hadden niet gereserveerd en daardoor was het volzet. We besloten dan om naar De Spaenjerd te gaan.