02-03-2013 : D04 - gewestelijke scholieren dames : NOLIKO Maaseik - Jaraco As

In de eerste set stonden de meisjes van Maaseik machteloos tegen de goede aanvallen van As. Bij een 3-9 achterstand koos Mark voor een time out, maar dit veranderde weinig aan de slechte receptie en verdediging. De set werd door as verdiend gewonnen met 19-25.

Tijdens de tweede set verliep het al vlotter voor Maaseik. Sofia serveerde goed. Maaseik kon een kleine voorsprong uitbouwen tot 7-4. As kwam terug, liep uit tot 11-7, maar Maaseik liet niet op zijn kop zitten, vanaf 14-14 gingen de punten gelijk op. Maaseik kon de set winnen met 25-23.

In set 3 was het zelfde scenario als in set 1: veel receptiefouten door Maaseik tegenover een sterk aanvallend As. De wissel bij 17-20 bracht even een beetje hoop: dankzij de goede opslagen van Annelore L. kan Maaseik enkele punten scoren. Maar ook deze set won As toch nog verdiend met 20-25.

In set 4 kon Maaseik gelijke tred houden tot 4-4, daarna volgden opslagkanonnen van As weer. We  kwamen op 5-10 achterstand. Dankzij enkele goede bloks van Geert en Hanne kwam de set op 12-12. Jammer genoeg maakten we daarna weer te veel fouten. Bij 18-20 achterstand kwam Annelore L. weer van de bank om met haar goede service de stand op 25-20 te brengen.

In de 5de set kwam Maaseik al vlug op een 2-9 achterstand. Na enkele goede plaatsballen van Sofia beende Maaseik bij tot 10-12. Noliko kon het echter niet helemaal waarmaken. Eindstand: 12-15. As is de winnaar bij een 2-3 uitslag.