Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Zaterdag topmatch! Actie voor onze abonnees … en hun vrienden!

<p>Foto ZUPP</p>

De Franse spelverdeler Antoine Brizard (olympisch goud in Tokio) ziet sterretjes: twee jaar geleden kreeg hij samen met de Russische internationals van Sint-Petersburg een patat van 3-0 om de oren in Maaseik, en dinsdag was het wéér van dattum! Opnieuw in de halve finale van de CEV Cup, nu met topteam Piacenza, en wéér een pak rammel. Die Brizard durft nooit meer naar België te komen …

We hebben dinsdagavond vingers en duimen afgelikt bij de master class van Knack Roeselare, en woensdagavond kijken we zeker opnieuw. Met blauwe sjaal of blauw shirtje? Nou nee, sorry, er zijn grenzen, hè. Een blauwe bic of zo moet volstaan als geluksbrenger. Maar we gunnen Knack wél wat óns twee jaar geleden net niet lukte: de finale van de CEV Cup afdwingen! Succes, mannen!

Om het even hoe dit afloopt: zaterdag 18 maart komt Knack alwéér naar de STEENGOED Arena, voor de 4e keer in 3 maanden. De eerste keer overklasten ze ons, de tweede wedstrijd was totaal overbodig, maar de derde keer was GREENYARD Maaseik minstens de evenknie van Roeselare: 3-0 en een beklijvende nek-aan-nek in een golden set die (voor beide kampen) tot het collectieve geheugen zal blijven behoren, met die ‘fausse queue’-winner van Pablo Kukartsev.

Keert Knack euforisch en op een wolk terug uit Italië? Of diep teleurgesteld en gefrustreerd? Dat is nu koffiedik kijken, maar hoe dan ook: ze hebben een zware midweekmatch én reis achter de kiezen, en dat is voor ons alleszins geen nadeel in onze opdracht op weg naar de finale van de play-offs.

En daarom:

ACTIE voor onze abonnees: doe (zonder kosten) een paar mensen een topmatch cadeau!

-          Breng zaterdag 18 maart 2 supporters extra mee: toon gewoon je abonnement aan de kassa, en jouw twee vrienden mogen dankzij jou zomaar mee binnen, gratis en voor niks;

-          Zélf krijg je bovendien een gratis consumptie in de Bokkenstal.

Met de steun van een gezellig gevulde en sfeervolle STEENGOED Arena zorgen twee topteams voor een avondje topvolleybal. En dan zet jouw GREENYARD Maaseik misschien wel een belangrijke stap richting finale van de play-offs!

PS: vergeet niet: even belangrijk is meteen daarna de midweekmatch, woensdag 22 maart, thuis tegen het altijd gevaarlijke Menen!

 

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be