Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Jong geweld op het veld

Hoewel het nieuwe seizoen nog even op zich laat wachten, kunnen we nu al goed nieuws brengen over onze jonge talenten. Ons jong geweld staat namelijk al op het veld.

Tijmen BUS, onze 17-jarige aanwinst uit Maaseik, is opgeroepen om deze week mee te trainen met de Red Dragons. Jawel, met de nationale seniorenploeg, waarvan ook die andere GREENYARD’ers Jolan COX en Pierre PERIN deel uitmaken.

De nationale ploeg reist volgende week namelijk naar de Chinese stad Lin Yi, waar ze op de FIVB Challenger Cup promotie probeert af te dwingen voor de VNL (Volley Nations League) van 2025.

Tijmen BUS is overigens niet de enige jongere op wie we inzetten. Nadat we libero Thomas NEYENS vorig seizoen al lieten proefdraaien op training met de A-kern, komt dit seizoen ook Rens BOGAERTS onze A-kern ondersteunen op training.

Rens is net als Tijmen van het bouwjaar 2006, maar hij is wel al 18 geworden in de maand mei. Met zijn lengte van 2 meter en zijn roots in Koersel, heeft hij alle kwaliteiten om uit te groeien tot een sterke aanvaller. Rens is te herkennen als de jongen rechts met de duim omhoog.

We kijken ernaar uit om deze jonge spelers te zien groeien en schitteren op het veld!

 

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments