Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Eerste inkomende transfer: Pierre PERIN

<p>Foto Volley Waremme</p>

Het seizoen duurt nog meer dan een maand en de belangrijkste prijs, de landstitel, moet nog uitgedeeld worden. En toch is al bekend dat in LOTTO Volley League zes teams een nieuwe trainer hebben aangetrokken voor volgend seizoen. En ook tal van transfers zijn al bekend: Florian MALISSE, Gil HOFMANS, Lampros PITAKOUDIS en Ryan POOLE naar Volley Haasrode Leuven, Roman ABINET naar Volley Guibertin, spelverdeler Lucas Lorente LÓPEZ in de plaats van Xavier FOLGUERA naar Lindemans Aalst, enzovoort.

Wanneer komt GREENYARD Maaseik naar buiten met zijn eerste aanwinst? Jawel, vandaag. Hier leest u de bevestiging van een gerucht dat al langer de ronde deed: Pierre PERIN komt onze rangen versterken.

Pierre PERIN, jawel de jongere broer van Martin PERIN, is geboren op 20 februari 2004 en is dit seizoen topscorer bij Waremme Volley. Als jeugdproduct van Waremme Volley kon hij zijn talenten ontwikkelen en doorgroeien naar de Ligaploeg. Daarin ontpopte de springveer van 1m91 zich vooral door zijn snoeiharde opslagen tot de schrik van elk team dat in Waremme op bezoek moest.

In de statistieken van de LOTTO Volley League bekleedt hij plaats vijf bij de receptie-hoekspelers, net voor Seppe ROTTY. Dat zegt voldoende over zijn kwaliteiten.

Bienvenu Pierre! We wensen je veel succes in de kleuren van GREENYARD Maaseik.

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be