VAN DOOREN Emile, Pupil van de match zaterdag in de STEENGOED Arena

Hallo, mijn naam is EMILE VAN DOOREN. Ik ben de “pupil” voor de wedstrijd van zaterdag tegen Guibertin.

1,57 m ben ik groot en mijn gewicht bedraagt 40 kilogram. Ik ben 11 jaar oud.

Ik zal mijn hobby’s eens opnoemen: volleybal (uiteraard he), free runnen, capoeira, boksen, trampolinespringen en op de playstation spelen.

Mijn oudere broer van 23 jaar houdt ook van boksen, alsook paardrijden. Victor is 21 jaar is nog student en gaat geregeld fitnessen. Tenslotte komt Cato, 20 jaar. Chillen met vrienden, dat vindt ze superleuk.

Olive, Ciocco en Rachel, zo heten onze bloedhonden. De teckels heten Yacobus en Nell. Rosa en Remi zijn onze Engelse bulldogs. Zara en Noah, zo heten onze 2 Arabo-Friese paarden. Trekpaarden en miniatuurpaardjes lopen ook rond bij ons thuis. Felix, zo hebben we onze valkpakiet genoemd. Ook nog een goudvis, die mag ik niet vergeten !

Ik loop school in “’t Schakeltje” te Dilsen. Het 5de leerjaar telt 11 leerlingen. Daar tref je me aan bij meester Guy. Lezen doe ik het liefste. Rekenen daarentegen moet vlug voorbij zijn. In de winter laat ik mij met de auto naar school brengen, ’s zomers neem ik de schoolbus.

Spaghetti mag je dagelijks voorzetten. Spruitjes laat ik gegarandeerd staan. Mijn favoriete Tv-programma heet “Droomkamers.” De mooiste film blijft nog altijd “Walking with dinosaurs.” Het beste boek heet “Het leven van een Loser”

Toen ik gestopt ben met voetballen zocht ik een toffe teamsport. Zo ben ik bij VC GREENYARD Maaseik terechtgekomen.

Ik zou het liefst het veld betreden met Andri Aganits. Die is heel groot en als je goed kijkt, vind je in de letters van zijn familienaam: A GIANT – dat betekent “een reus.”Dat is hij ook. Vandaar.

Tot zaterdag in de STEENGOED Arena – 20u30 !!!!! (mc)

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be