Pupil van de week 10-11-2012 : Jill Bosmans

Hallo,

mijn naam is JILL BOSMANS en ben 9 jaar oud. (verleden week was ik jarig ) !!! Ik woon in Neeroeteren en ben deze week verkozen tot “pupil van de week”.

1,40 meter ben ik groot en mijn gewicht is 28 kilogram. Ik heb 1 oudere zus, ze heet Bo en is 11 jaar oud. Ook zij speelt bij NOLIKO Maaseik. Martin vroeg naar mijn hobby’s: op de eerste plaats natuurlijk volleybal, ook dansen en tennissen. Mijn huisdieren zijn kippen. Ik loop school in Maaseik, de school “ De Boomgaard “. Je vindt mij in klas 4, samen met nog 20 andere leuke kinderen. Een toffe juf heb ik. Je kent ze wel, juffrouw Reinhilde Pernot. Als zij spelling geeft ben ik uiterst aandachtig, omdat ik dat heel graag doe. Geeft ze daarentegen wiskunde, dan hoop ik dat dit leervak heel vlug voorbij is.

Mijn beste vriendinnen op school zijn: Marthe, An, Jana en Anne. Ik wordt dagelijks met de auto naar school gebracht. Mijn lievelingseten is: spaghetti en natuurlijk frietjes met frikandel. Bloemkool, spruitjes en zuurkool vind ik echt niet lekker. Als ik TV kijk mis ik niet veel van Nickelodeon en Disney Channel. Strips van Suske en Wiske alsook van FC de Kampioenen verslind ik dagelijks.

Martin wou graag de reden weten waarom in volleybal speel bij Noliko. Wel, omdat mijn zus Bo daar ook speelt. Ik moest ook een beetje van papa. ( sorry paps ). Bert Derkoningen alsook Jelte Maan ken ik goed als speler. Bert daarentegen is mijn favoriete speler. Ik ga hem vragen om met hem het veld op te stappen. Kom aanstaande zaterdag maar naar de wedstrijd kijken om mij in levende lijve tussen de spelers aan het werk te zien.

Daaaaaag !!!

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments