Préminiemen meisjes strijden zondag met Schovoc voor de titel

Onze Liga ploeg heeft zich geplaatst voor de finales, en sinds gisteren weten we zeker dat deze gespeeld worden tegen Knack Roeselare.

Bij onze jeugd hebben we drie ploegen die nog een kans maken op de titel.

De eerste provinciale heren staan tweede, twee punten achter leider Kivola Riemst A, maar hebben het niet meer in eigen hand. Onze heren moeten de laatste wedstrijd winnen, maar dan zou Riemst hun wedstrijd tegen de laatste in de reeks moeten verliezen zonder punten te pakken. Die kans is bijna te verwaarlozen, maar elke wedstrijd moet gespeeld worden. Een heel mooie tweede plaats trouwens.

Onze scholieren heren staan momenteel tweede met 5 punten achter op de leider in de reeks, Stalvoc Beverlo A. NOLIKO Maaseik moet nog twee wedstrijden spelen, en dus alles winnen, de leider moet nog één wedstrijd spelen, en mag daar ook geen punten sprokkelen. Zelfde situatie als bij de Provinciale dus, maar ook weer een mooie tweede plaats.

Het klapstuk van het weekend ligt echter bij onze heel jonge meisjes van de Préminiemen B. Zij treden in de arena bij en tegen medeleider Schovoc Beverst A. Beide teams hebben 25 punten uit 9 wedstrijden. NOLIKO Maaseik heeft wel een wedstrijd meer gewonnen, maar dat maakt zondag niets uit. Het resultaat van die wedstrijd bepaalt de kampioen. Wie de wedstrijd wint, die wint ook de titel. Langs deze weg wensen wij de dames en coaches graag heel veel succes voor zondag (helaas staan ze niet allemaal op de foto). Supporters op post, place to be is Sporthal Beverst De Zonnehoeve , Zonhoevestraat 3, 3740 Beverst.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments