Zoersel als aperitief voor het eindejaarsmenu

<p>Foto ZUPP</p>

Zaterdag is de eerste dag van december. In de STEENGOED Arena passeert dan de Sint en die brengt allicht lekkers en allerlei andere verrassingen mee. Misschien wel een joker uit Bulgarije, via Italië? Lees hierover onze andere posts…

December is een drukke maand voor onze volleybalspelers, met mogelijk zelfs 11 matchen! Tot Kerstmis staan er 7 wedstrijden geprogrammeerd, met als pièce de résistance de veertiendaagse vóór de kerstdagen: dubbele bekerconfrontatie met Knack, competitiewedstrijd tegen Knack én Champions League thuis tegen Belchatow.

Daarna volgt in de week naar oudejaarsavond nog het dessert van de League Trophy, een rush van maximaal 4 matchen…

First things first: het zou grandioos fout zijn om de Amigos Van Pelt Zoersel (de huidige nummer 5 in de rangschikking) te beschouwen als een eenvoudig aperitiefhapje, een amuse-gueule

De Kempenaars – sinds dit seizoen onder leiding van coach Eric Van Drom die duidelijk zijn stempel drukt – vormen een stabiel geheel. Ze volgen onopvallend in het spoor van "de grote 4", laten weinig steekjes vallen en staan altijd klaar om elk concentratieverlies genadeloos af te straffen.

Onze Stef Van Heyste en Simon Peeters zijn afkomstig uit die streek en hebben allebei ooit een Zoersels truitje gedragen! Dat zorgt misschien voor een extra shot adrenaline? Omgekeerd speelt bij Zoersel Wim Deville, een middenblokker uit de Maaseiker jeugd. En setter Jan Loosen werd in 2013 op onze STEENGOED Cup uitgeroepen tot MVP.

Als we dan toch aan het graven zijn in verre relaties: bij Zoersel speelt ook receptie-hoek Jonas Colson, broer van … Martijn Colson. Opposite Jeroen Oprins is sterk bezig, en als ie eens een slechte dag heeft, ontpopt zijn vervanger Dirk Luyten zich zowaar tot Star of the Game… Stevig ploegske, die Amigos! (PiP)

 

Agenda

Zaterdag 1 december om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - A. Van Pelt Zoersel

Donderdag 6 december om 20u30 Axis Guibertin - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 8 december om 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 12 december om 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik (1/2 BK-België)

Zaterdag 15 december 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Caruur Volley Gent

Dinsdag 18 december om 20u30 20u30 VC GREENYARD Maaseik - PGE Skra BELCHATOW (POL) (CHL-LR)

Zaterdag 22 december om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare (1/2 BK-België)

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be