Zaterdag naar Aalst!

<p>Foto Patrick Martens</p>

Op zaterdag 11 oktober speelden we (tegen Aalst) onze laatste thuismatch mét publiek en met een heleboel voorzorgsmaatregelen. Dat was meteen na onze afknapper in Zwitserland, en uw dienaar herinnert zich goed dat ie wat met de poepers zat: Lindemans Aalst rekenen we sowieso altijd tot de kwaaie klanten en dat team had bovendien iets recht te zetten na de verrassende thuisnederlaag op de openingsdag, tegen Menen … Voeg daar nog onze Zwitserse kater bij én de onbeschikbaarheid van onze twee middenmannen Verhees en Stahl ...

Het werd een droge 3-0 met nochtans weinig overschot (28-26/25-22/25-21) en coach Joel Banks relativeerde meteen het resultaat: "Dit was half Maaseik tegen half Aalst, hè!"

Intussen zijn we nog geen anderhalve maand verder, maar het is wél al tijd voor de terugmatch. Na die gemiste competitiestart is Lindemans Aalst keurig opgerukt naar de top drie, weliswaar met een wedstrijd méér gespeeld dan de directe concurrentie. Aalst kan, met thuiswedstrijden tegen GREENYARD Maaseik en 2 weken later tegen Knack Roeselare, zelfs virtueel haasje over wippen in de rangschikking en zo de competitie opnieuw maximale spankracht inblazen!

Die maximale spankracht interesseert ons niet zo: wij gaan liever voor eigen winst! Zaterdag 21 november in Aalst. Te volgen op livestream. Opgelet: de wedstrijd start al om 19.30 uur! (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream.

Agenda

Zaterdag 21 november, 19u30 Lindemans Aalst - VC GREENYARD Maaseik livescore | livestream

Woensdag 25 november, 20u30 VBC Waremme - VC GREENYARD Maaseik (1/4 BK-België)

Zaterdag 28 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Tectum Achel

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments