Wordt de 3e wedstrijd voor NOLIKO Maaseik de beslissende in deze spannende titelstrijd?

<p>Foto HBVL</p>

Na 2 gewonnen wedstrijden weten we dat de verleiding groot is om in opperste euforie uit te pakken, maar laat ons nog even, het vel en de beer indachtig, met de voeten op de grond blijven. Knack Roeselare zal zich nog lang niet gewonnen geven. Hou het spreekwoord indachtig: een kat in het nauw maakt rare sprongen. Zo zou het ons kunnen vergaan als we ook maar de minste focus zouden verliezen. Men gaat ons aan de andere kant van het land de landstitel echt niet cadeau doen.

In het seizoen 2008-2009, - wandelende clubencyclopedie Jos De la haye heeft ons volledig bij gebrieft -, in het eerste in de nieuwe sporttempel, toen nog LOTTO Dôme genaamd, won NOLIKO Maaseik eveneens de eerste 2 wedstrijden in de play-off finale. In de derde wedstrijd, na 2 gewonnen sets, stond de champagne al koud langs het speelveld en de muziek stond al gereed om de landstitel te vieren, toen Knack Roeselare ultiem terug beet en daarna in de tiebreak nipt wist te winnen. De verplaatsing naar Schiervelde werd vervolgens ook verloren en pas in de 5e wedstrijd mocht kapitein Georg Wiebel de schaal van de landskampioen de lucht in steken.

Enkele seizoenen terug trad Knack Roeselare voor de titelstrijd aan tegen het inmiddels ter ziele gegane Topvolley Antwerpen. Ook toen moesten zij eerst 2 wedstrijden prijs geven om in de drie wedstrijden die daarop volgden, alsnog de landstitel binnen te kapen. Zo ziet u maar in wat voor een scenario NOLIKO Maaseik nog zou kunnen verzeild geraken. Maar laat dit vooral geen belet zijn om aanstaande zaterdag ons team te komen ondersteunen.

Alvast laten we niks onverlet om komende zaterdag de rode kleur te laten primeren in onze STEENGOED Arena. Het animatieteam heeft niets onverlet gelaten om onze sporttempel in een geschikte sfeer te pimpen, zodat we alvast in de juiste stemming ons wonderteam van dit seizoen kunnen aanmoedigen.

En daarom roepen we iedereen, maar dan ook iedereen, en ja ook u, beste lezer, op om zaterdag een rode kleur aan te trekken. Rood ondergoed mag, maar liefst zien we ook uw bovenkleding in rode kleur. Wil u nog tickets, dan dient u zich serieus te reppen, want de ticketverkoop loopt momenteel ook als een denderende stoomlocomotief. En u wil beslist niet thuis in uw zetel zitten in het geval dat kapitein Jelte Maan de trofee van landskampioen de lucht in mag steken.

Zaterdag kleurt Maaseik rood, zoals rood hoort te zijn! (jru)

 

Agenda; play-off-finale (best of 5):

Zaterdag 21 april, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare; 3-0

Woensdag 25 april, 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik; 2-3

Zaterdag 28 april, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Eventueel:

Woensdag 2 mei, 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 5 mei, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

 

Voor tickets klik HIER

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments