Woensdag voor de titel!

Vreemd. Maaseik verloor zijn laatste twee thuiswedstrijden. Telkens van Roeselare. En ook Roeselare verloor zijn laatste twee thuiswedstrijden, telkens van Maaseik. De kemphanen gaan dit jaar dus wel héél ver in hun 'niet willen onderdoen voor elkaar': moeten supporters voortaan helemaal naar de andere kant van het land om hun team te zien winnen?

Niks van! We gaan hiermee komaf maken, vóór dit een slechte gewoonte wordt. Het is trouwens tijd om een streep te trekken onder seizoen 2018-2019. Woensdagavond, in eigen STEENGOED Arena, lijkt ons een uitstekend moment!

Derde keer, goede keer. Na twee slippertjes in eigen huis willen we het thuisvoordeel in ere herstellen: woensdagavond gaan we resoluut voor de apotheose van dit seizoen! We hebben nog één laatste overwinning nodig voor onze 16e landstitel, en we hebben daarvoor zelfs twéé kansen. In eigen huis smaakt hij echter het best! En het feest achteraf zal navenant zijn!

Er is echter nog één 'probleempje': onze bekende rivaal geeft het óók nooit op, net zoals wij. Reken maar dat Roeselare zich ook zonder sterkhouder Ruben Van Hirtum komt weren als de bekende duivel in een wijwatervat, om zélf dat feestje te kunnen vieren. Het valt trouwens niet uit te sluiten dat ze tegen woensdag nog een medical joker weten te strikken: een killer voor een thriller

Limburg boven: Genk (voetbal), Bocholt (handbal), Maaseik! Géén van de drie titels is al binnen, maar we hebben de drang, de aanhang, de drive, het thuisvoordeel én de beste supporters. Kom ons woensdagavond dat laatste handje helpen!

We kunnen de titel ruiken, we kunnen hem bijna grijpen: in de STEENGOED Arena staat de trofee klaar en de champagne koud, maar … voor de laatste loodjes krijgen we graag jouw steun! Onze supportersclub Sterk Es Eik gaat voorop in de strijd. Vergeet alle andere kleuren: woensdagavond telt alleen het rood en groen van GREENYARD Maaseik, géén blauw (zelfs niet van Genk)! Zorg dat je erbij bent! (PiP)

 

Agenda; play-off-finale (best of 5):

Zaterdag 27 april, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik: 2-3

Woensdag 1 mei, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare: 2-3

Zaterdag 4 mei, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik: 0-3

Woensdag 8 mei, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Eventueel:

Zaterdag 11 mei, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Koop HIER je toegangskaarten

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments