Winnen doen we samen! Feesten óók!

<p>Foto ZUPP</p>

Volleybalclub GREENYARD Maaseik viert op 15 oktober – met anderhalf jaar coronavertraging – tóch die 60e verjaardag!

Bijna twee jaar geleden werd in Maaseik – ruim op tijd – gestart met de voorbereidingen voor een spetterend verjaardagsfeestje: in maart 2020 zou onze club immers haar 60e verjaardag vieren: 60 jaar, waarvan 45 in de hoogste afdeling, met een benijdenswaardig palmares. We zouden meteen ook de 35e verjaardag van het sponsorship van GREENYARD aka NOLIKO vieren, én trots terugblikken op 45 jaar eigen jeugdopleiding. Tijdens dat feest zouden we bovendien afscheidnemend voorzitter Mathi Raedschelders passend en dankbaar uitwuiven, en onze nieuwe voorzitter Raymond Cretskens hartelijk verwelkomen en inhuldigen.

Het zou een feest worden om ú tegen te zeggen: er werden foto's uit de oude doos opgespoord, spelers en trainers van het eerste uur konden straffe verhalen kwijt, er kwam een jubileumboek, een countdown op onze website, een kalenderwijziging zodat zelfs onze A-spelers voor een keertje een ietsje mochten doorzakken, … Maar opeens, enkele dagen vóór D-day … begonnen we elkaar meesmuilend vuistjes te geven in plaats van de vertrouwde stevige handdruk. En enkele dagen voor het grote feest moest álles afgeblazen worden. Met de belofte dat uitstel geen afstel is.

Zo komt het dat we op vrijdag 15 oktober 2021 met vertraging doen wat anderhalf jaar geleden plots niet kon. Alle leden, supporters, oud-leden, sympathisanten, sponsors, medewerkers, … kortom al wie op een of andere manier bij onze fantastische club betrokken is of geweest is, is op vrijdagavond 15 oktober van harte welkom in onze STEENGOED Arena!

Vanaf 19u30 ben je welkom. Rond 20 uur mag het geroezemoes even verstommen voor enige plechtigheden met bloemetjes. Als onze timing klopt, start nog voor 21 uur een voorzichtig streepje livemuziek met Whenever, en vanaf dan zal de ambiance alleen maar toenemen. Hoe het afloopt, dat zullen we wel zien …

Nuttig om te weten: gratis toegang voor iedereen die iets met onze club te maken heeft/had! Drank is sowieso gratis tot 21u30 en ook na dat happy hour gelden uiterst democratische prijsjes. De hele avond zijn er diverse eetstandjes met gratis hapjes. Maar we maken het ook niet té laat en niet té bont, want daar voel je 's anderendaags toch alleen maar narigheid van.

COVID is helaas nog niet helemaal voltooid verleden tijd! We zijn allemaal blij dat het weer kan, en dat willen we kost wat kost zo houden! Daarom: je bent welkom mét Covid Safe Ticket (m.a.w. óf vaccinatiecertificaat, óf herstelcertificaat, óf zeer recent testcertificaat).

Om evidente organisatorische redenen (catering!) verzoeken we je dringend om je aanwezigheid vóór woensdag 13 oktober te bevestigen via info@vcgreenyardmaaseik.be of 089 56 26 78.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments