Winnen doen we samen! Feesten óók!

De countdown op onze website en onze sociale media telt geduldig verder af. Het doet ontzettend veel deugd om vast te stellen hoe die dagelijkse berichtjes – of gewoon een foto zonder meer – op de voet en op grote schaal gevolgd worden. Oud-spelers bewijzen daar haast elke dag hoe graag ze bij ons gespeeld en geleefd hebben. Er bestaat duidelijk meer dan één grote 'familie'.

Intussen vernemen we uit héél betrouwbare bron dat de ultieme versie van het jubileumboek voor onze 60e verjaardag vandaag (intussen gisteren) bij de lay-out en drukkerij is binnengebracht voor de finishing touch. Het wordt een juweeltje, zoveel is zeker, enne … het is op 20 maart een cadeautje voor onze sympathisanten.

Vrijdag 20 maart 2020, dát is namelijk de dag waarop we 17 maart 1960 en dus het zestigjarig bestaan van onze succesvolle club vieren. 60 jaar, waarvan 45 in de hoogste afdeling en met een recordoogst aan titels en bekers. Records zijn er om ooit (misschien) gebroken te worden, maar daar trekken wij ons voorlopig lekker niks van aan: op de vooravond van Halfvasten feesten wij zoals ze alleen in Maaseik kunnen feesten. (Al zou dat volgens mijn pa zaliger in Stokkem allicht nóg beter kunnen...)

Alle leden, supporters, oud-leden, sympathisanten, sponsors, medewerkers, … kortom al wie op een of andere manier een band heeft of had met onze fantastische club, is op vrijdagavond 20 maart van harte welkom in onze STEENGOED Arena!

Op het programma?
Wij vieren het 60-jarige bestaan van onze club en het feit dat NOLIKO (vandaag GREENYARD) 35 jaar sponsor is. We wuiven ook met heel veel respect 'voorzitter-voor-het-leven' Mathi Raedschelders uit, en we verwelkomen zijn opvolger, onze nieuwe voorzitter. (Neen, ik verklap niks!)

Vanaf 19u30 ben je welkom. Omstreeks 20 uur zetten we het geroezemoes even 'on hold' voor de plechtigheden en toespraken die bij een dergelijk evenement horen.
Als de timing wat gerespecteerd wordt, komt er vanaf 21 uur een voorzichtig streepje livemuziek dat allicht vanzelf zal aanzwellen, met o.a. Whenever & Marleen Rutten. En hoe het daarna afloopt, dat zullen we wel zien …

Nuttig om te weten? Gratis inkom voor iedereen die iets met onze club te maken heeft/had! Drank is gratis tot 21u30; daarna gelden er democratische prijsjes. De hele avond zijn er diverse eetstandjes met gratis hapjes. We maken het niet te laat en niet te bont, want 's anderendaags beginnen we aan de volgende 60 jaar van ons bestaan!
Maar éérst moet ons team hiertoe nu zaterdag slagen in zijn toegangsproef. Een beetje hulp van onze supporters is nu zaterdag zeker welkom, want "Winnen doen we samen!" (PiP)

 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be