Wim Segers: pure klasse, ook ná het volleybal

<p>Foto ZUPP</p>

Kun je méér Maaseikenaar zijn dan als zoon van een vroegere burgemeester? De intussen 64-jarige Wim Segers kon pas amper lopen toen hij al met een volleybal rondliep. Het uitzonderlijke rastalentje was een superbelangrijke pion in het Mavoc-team dat in 1975 naar de hoogste klasse promoveerde en daar de pannen van het dak bleef spelen. Hoofdaanvaller of spelverdeler: onze jongste international kon het allemaal.

Klasse op en naast het terrein, in het volleybal, beachvolleybal en ook daarnaast en vooral daarna! Wim Segers is al jaren een topdesigner met internationale faam. Gisteravond werd dat maxima cum laude nog eens erkend met een Lifetime Achievement Gold Award tijdens het gala van de Henry van de Velde Awards.

Over zijn onvoorstelbaar brede waaier aan succesvolle ontwerpen lees je vandaag alles in Het Belang van Limburg, https://www.hbvl.be/cnt/dmf20220208_94723443.

Leuk om te weten: onze oud-speler ontwierp o.a. ook de banken en bankjes waarop de reservespelers, staff en ballenjongens en -meisjes in de STEENGOED Arena zitten …

Dikke proficiat van je oude club, Wim!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments