Wie is hij, wat doet hij, wat drijft hem?

<p>Foto Ida Kauffmann</p>

Op een dag kwam er op het secretariaat een e-mail binnen ondertekend door PiP, een volleybalfreak met een passie voor taal. Hij vertelde ons simpelweg dat meerdere teksten op onze sociale media taalkundig niet oké waren. Zoiets kon toch niet voor een topclub als VC GREENYARD Maaseik. Dan zit je daar met je mond vol tanden. Wat nu ...?

We trokken onze stoute schoenen aan en vroegen hem: “Wie ben je? Wat doe je? Wat drijft je?” Het antwoord volgde: “Ik ben Piet Peters, een echte Maaslander uit Stokkem, van thuis uit besmet met het volleybal-virus en als jongere dromend van een carrière als sportjournalist. Nog steeds hou ik, weliswaar passief, van het spelletje. Na mijn Leuvense studies Communicatiewetenschappen, volgde ik de liefde naar Noord-Limburg. Professioneel ben ik een copywriter/vertaler in mijn bedrijf TEKST EN TAAL.”

Een vrijwilliger voor ons communicatieteam … deze opportuniteit konden we niet laten schieten. We vroegen hem eerst om onze teksten na te lezen, later volgden voorbeschouwingen, nieuwsberichten, … in zijn eigen, typische stijl, die door veel medewerkers en supporters gesmaakt wordt.

In de wandelgangen hoor je nu en dan ... PiP: de beste transfer van de laatste jaren! (MV)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments