Wereldrecordhouder Hein Macnack blijft een jaar langer physical trainer bij NOLIKO Maaseik

Toen Joel Banks vorig jaar contact opnam met Hein Macnack, met het oog op de individuele conditietraining van onze spelers, twijfelde hij geen moment om deze uitdaging aan te gaan.

Voor de meesten van ons is Hein Macnack wellicht vrij onbekend, maar dat is zeker niet het geval voor volleybalspelers en andere topsporters. Hein is een expert, en in de fitnessruimte ziet hij dan ook werkelijk álles! Zijn taak is niet om specifiek betere volleyballers te maken op technisch of tactisch gebied; dát is voor anderen. Hein neemt het individuele fysieke aspect voor zijn rekening. De Surinamer (de 50 gepasseerd) heeft op dit vlak een stevig curriculum opgebouwd bij zowel de Nederlandse als de Engelse en Belgische nationale teams.

Hein Macnack komt helemaal niet uit een ploegsport maar uit de atletiek: als 12-jarige stuntte hij al in het verspringen, met een sprong van 6m33: ook vandaag nog altijd het wereldrecord voor die leeftijdscategorie!

NOLIKO Maaseik is erg tevreden dat Hein nog een jaartje voortdoet bij onze club. Als je eens een ochtendtraining komt volgen, kan je deze imposante kerel tegen het lijf lopen in onze STEENGOED Arena.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments