GREENYARD Maaseik neemt nog een laatste overwinning mee richting finales

<p>Foto Marc Mercelis</p>

Zaterdag 22 april ’23 om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Caruur Gent 3-0 (25-17 25-15 25-13) - scouting

In de laatste wedstrijd voor de finales van de play-offs maakte Caruur Gent het GREENYARD Maaseik niet al te moeilijk. De thuisploeg noteerde 9-8 op de bordjes en ging vanaf dat moment voor de overwinning in de eerste set. Niet veel later mochten de Limburgers dan ook de eerste set aan hun lijstje toevoegen met 25-17.

Ook in de tweede set kon Gent weinig weerstand bieden op Limburgse bodem. Er ontstond al vroeg een comfortabele voorsprong voor de thuisploeg: 8-2. Maaseik kon dat ruime voordeel vasthouden en bleef dan ook eigenaar van de set. Setwinst ging bijgevolg opnieuw naar GREENYARD Maaseik met 25-15.

Geen nieuws in set drie. GREENYARD Maaseik speelde ook in deze set in het voordeel. De Limburgers lieten dat voordeel niet meer uit handel glippen. Robin Baghdady maakte met een ace een einde aan de wedstrijd met setstand 25-13. (CaS)