We gaan eraan beginnen!

<p>Foto Marc Vermeulen</p>

Zes maanden (een half jaar!) is het geleden dat het openbare leven (inclusief sportcompetities) volledig werd stilgelegd voor een onzichtbare vijand die de hele wereld in zijn greep houdt en die we met wisselend succes aan banden proberen te leggen.

Ons team bereidt zich ijverig en met inachtneming van de strengst mogelijke veiligheidsmaatregelen voor op het nieuwe seizoen dat straks losbarst. Losbarsten is het juiste woord: meteen naar Achel, dan naar Zwitserland voor een do or die in de Champions League, dan thuis tegen Aalst (op zondag!) en dan naar Knack. Van een aperitiefhapje gesproken. Vandaag kwam Maaseikenaar Nico Prikken ('Raw Frame') alvast de jaarlijkse officiële foto maken: we kunnen eraan beginnen!

Is je abonnement in orde? Heb je onze kalender nog eens gedubbelcheckt? Dan ben je er klaar voor. Je mag erop rekenen dat GREENYARD Maaseik alle gezondheids- en veiligheidsprotocols in de STEENGOED Arena voor 100 % naleeft. De laatste instructies voor het publiek volgen later nog. (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be