Wat als…

<p>Foto Jan Vanmedegael</p>

Wat als Ruben Van Hirtum niet uitvalt?

Joel Banks koos hem na de thriller van woensdag nog tot Star of the Game. Niet onlogisch: 'solid as a rock', oerdegelijk, gefocust, beheerst, wat ingetogen, een tikkeltje onderkoeld en daardoor minder uitgesproken in beeld dan zijn ploegmaats, maar wel degelijk aanwezig en o zo belangrijk voor de blauwe machine.

Van Hirtum was volop bezig een krachtig orgelpunt te zetten achter zijn volleybalcarrière: de titel pakken en daarna de volleybalschoenen aan de haak hangen, dat was de intentie. Als we geen rood shirt droegen, zouden we het hem nog gunnen ook… En dan gebeurt dit?!

Wat als Ruben Van Hirtum niet uitvalt? We zullen het nooit weten, maar het zou geen 0-3 worden, jamais. De titelstrijd krijgt hierdoor wel een héél vreemde wending. GREENYARD Maaseik staat nu op één overwinning van het doel, en vroeg of laat moet het thuisvoordeel toch zijn rol gaan spelen, verdorie… Maar – we blijven het herhalen tot we erbij neervallen – ook die wedstrijd van komende woensdag moet nog altijd eerst gespeeld worden!

Hoe is het met die blessure van Van Hirtum? Krijgen ze 'm toch weer opgelapt en tot welk percentage is dat dan? Toveren ze een medical joker tevoorschijn? Het zal een heel straffe gast moeten zijn om die kanjer waardig te vervangen. Of speelt Vanmedegael een andere, laatste troefkaart uit? Er zit daar namelijk nog een straffe gast op de bank die we eigenlijk zaterdag al verwacht hadden… (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments