Wachten op de kalender …

<p>Foto Patrick Martens</p>

Spannend! In de Challenge Final 4 kan zowel Achel als Aalst en ook Gent nog dat 5e Europese ticket in de wacht slepen. Zélf kijken we natuurlijk meer uit naar de ontknoping in de Champions Final 4.

De uiteindelijke finalisten zijn intussen gekend, daar is geen speld meer tussen te krijgen: we weten op welke datums Knack Roeselare en GREENYARD Maaseik hun zoveelste best of five afwerken. De planning kan echter nog niet opgesteld worden; affiches kunnen nog niet gedrukt worden; de pers, radio en tv weten nog niet wáár ze hun teams vanaf zaterdag 3 april naartoe moeten sturen … Alleen de supporters en volleyballiefhebbers weten het: ze moeten gewoon thuis blijven. Zucht.

Hamvraag: wie verovert het thuisvoordeel in de finale van de play-offs? Wordt dat zaterdagavond al 100 % duidelijk of blijft het toch nog even koffiedik kijken – in volleybal weet je nooit – wat er op de allerlaatste speeldag nog plaatsvindt?

Natuurlijk kijken alle partijen razend benieuwd uit naar zaterdagavond, naar het wedstrijdverloop en het resultaat van de zoveelste Roeselare-Maaseik. Dat kan al een indicatie geven voor wat volgt in april, al weten we allemaal verrekt goed dat het dan pas écht begint, met 0-0, en dat het pas eindigt als het écht afgelopen is … (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream

Agenda

Zaterdag 20 maart, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 27 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be