Voor 5 euro naar de Slag om Limburg!

Na de Supercup volgt een knallende competitiestart! Op woensdag 16 oktober beginnen we eraan, met ons zwarte beest Waremme (Borgworm) hier in eigen huis. En daarna… mogen we op zaterdag 19 oktober meteen naar Achel voor de Slag om Limburg!

Jawel, dames en heren: Tectum Achel promoveerde vorig jaar naar de EuroMillions Volley League en verraste vriend en vijand met fris en verzorgd volleybal, altijd voor een hele tribune vol enthousiast kennerspubliek. Achel deed tot het laatst mee voor de 5e plaats (Europees volleybal!) maar de laatste loodjes waren wat zwaar. Het vat was af...

Tectum Achel wil ook dit seizoen een prima figuur slaan in de hoogste afdeling en verstevigde o.a. zijn Dutch Connection met kanjers als Thomas Koelewijn en Auke van de Kamp.

Goed nieuws voor goede supporters

Hoewel sporthal De Koekoek ongetwijfeld met gemak gevuld geraakt met Achelse aanhang, gunnen de sympathieke Noord-Limburgers de Maaslanders net zoals vorig jaar 50 tickets tegen halve prijs (5 i.p.v. 10 euro).

Wil je voor 5 euro met je neus tegen het terrein zitten of staan (Achel kan geen gereserveerde zitplaats garanderen; wie eerst komt, …) en genieten van de ambiance van hét Limburgse volleybalfeest van het jaar, dan stuur je rap-rap-rap een mailtje naar info@vcgreenyardmaaseik.be. Wij hebben Achel beloofd dat de lijst van onze 50 kandidaten uiterlijk vrijdag 18 oktober bij hen toekomt. Geraak je op onze lijst, dan geraak je voor 5 euro binnen! (PiP)

 

Agenda

Zondag 13 oktober, 17u00 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare (Supercup@Kortrijk)

Woensdag 16 oktober, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - VBC Waremme  

Zaterdag 19 oktober, 20u30 Tectum Achel - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 23 oktober, 20u30 VC Syneton Duvel Puurs - VC GREENYRD Maaseik (1/8 BK-België)

Zaterdag 26 oktober, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments