Volleybalclub GREENYARD Maaseik feliciteert Groep JAM met kampioenstitel

"Kampioenen trekken elkaar aan", zo wordt weleens gezegd. Een mooi voorbeeld van deze wederzijdse aantrekkingskracht is de samenwerking tussen volleybalclub GREENYARD Maaseik (het vroegere 'Noliko') en Groep JAM, jarenlang sponsor en leverancier van het wagenpark van de club.

Voor één keertje zwijgen we over onze topclub. We richten de schijnwerpers voluit op onze sponsor Groep JAM. De Limburgse groep (met vestigingen in Bree, Dilsen-Stokkem, Hasselt en Lommel) is al langer een paradepaardje van Mercedes-Benz in België. De befaamde Duitse autoreus verkoos Groep JAM eerder dit jaar zelfs tot zijn beste 'Van'-dealer (V-klasse, Vito, Sprinter, Citan) in België.

Mercedes-Benz schreef Groep JAM dan ook in voor het 'Best of VAN'-event van 21 juni, een organisatie van de sectorkoepel Transportmedia. Hier werd Groep JAM door de complete Belgische community van lichte bedrijfswagens met verve uitgeroepen tot Super Best Dealer Van 2018, kortom beste dealer van België in het B2B-segment!

Volleybalclub GREENYARD Maaseik feliciteert sponsor Groep JAM van harte met deze bevestiging van wat wij al langer wisten: echte kampioenen in hun vak (ook wat de personenwagens voor onze spelers en staf betreft)!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments