Verplaatsing naar Borgworm roept NOLIKO Maaseik terug naar de orde van de dag

<p>Foto Pierre Pires Madeira</p>

Veel tijd om na te mijmeren over de Europese Champions League-campagne heeft de technische staf van NOLIKO Maaseik niet gehad. Want zaterdagavond staat alweer de volgende wedstrijd gepland in de poule A van de Play Offs 1 in de EuroMillions Volley League (een hele mond vol). Een moeilijke verplaatsing die secure voorbereiding via video-analyse en scoutinggegevens vereist. En dat zullen de trainers en de scouter geweten hebben!

De Maaslanders moeten namelijk op bezoek bij de andere Waalse tegenstander uit hun poule, VBC Waremme. Een taaie klant, die ons in het begin van het seizoen punten wist te ontfutselen in onze eigen STEENGOED Arena. De Limburgse spelverdeler Lienert Cosemans weet er zijn teammaten goed te bedienen in de aanval en dat zullen de Van Eyckelingen ook zaterdag aan de lijve mogen ondervinden.

In deze fase van de competitie hebben de Borgwormers in tegenstelling tot hun tegenstander niets meer te verliezen. NOLIKO Maaseik heeft echter alle punten nodig om te kunnen doorstoten naar de volgende Play Off-ronde en bijgevolg is het voor hen ‘van te moeten’.

De wedstrijd wordt bovendien gespeeld in de fonkelnieuwe ‘Pôle-Ballon de la Province de Liège’, waar men vergeten is om enkele rijen bakstenen meer te metselen, waardoor het plafond er tergend laag hangt. En bijgevolg wordt ook dit een niet te ontziene tegenstander komende zaterdagavond. Volgende woensdag komen de Waremmers warempel op tegenbezoek naar de STEENGOED Arena. (jru)

 

Agenda

Zaterdag 3 maart, 20u30 VBC Waremme - NOLIKO Maaseik

Woensdag 7 maart, 20u30 NOLIKO Maaseik - VBC Waremme

Vrijdag 9 maart, 20u45 Axis Guibertin - NOLIKO Maaseik

Woensdag14 maart, 20u30 (+/-1dag) NOLIKO Maaseik – Lokomotiv Novosibirsk (CHL-PO12)

Woensdag 21 maart, 13u30 (+/-1dag) Lokomotiv Novosibirsk - NOLIKO Maaseik (CHL-PO12)

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be