Veel handen maken licht werk

Topvolleybal in onze eigen STEENGOED Arena: dát is zowat de bestaansreden van onze club, maar daar komt veel méér bij kijken dan topspelers, een puike staf, een volleybaltempel en geweldige supporters …

VC GREENYARD Maaseik draagt zijn vrijwillige medewerk(st)ers op handen, want helpende handen die week na week alles in goede banen leiden, die heb je nooit genoeg en zeker nooit te veel! Er is altijd wat te doen om onze eigen (!) schitterende accommodatie pico bello in topvorm te houden: dat houdt heus méér in dan voor en na de wedstrijd alles rondom de sportvloer keurig op te stellen en weer op te ruimen met het oog op de trainingen.

Als vrijwillig medewerker van de club heb je natuurlijk ook voordelen. Onze crew zit tussen het werk door met de neus op de actie, en is meer dan wie ook direct betrokken bij spelers en spektakel.

Onze crew kan wat extra mankracht (m/v) en ook wat vers bloed gebruiken! Zegt jou dat iets? Of ken je iemand die dit best wel zou willen en kunnen? De vereisten liggen tamelijk voor de hand: niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken! En het kan uiteraard nooit kwaad als je ook een beetje handige harry bent en een zinvolle invulling van je vrije tijd zoekt.

Voel je je aangesproken? Ben of ken je de geknipte persoon? Zeg het voort en laat het vooral niet koud worden: stuur een mailtje naar het clubsecretariaat (info@vcgreenyardmaaseik.be). Wij nemen dan contact met je op en voor je het weet, draai je mee met het beste en tofste vrijwilligersteam van het land! Welkom!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments