Van A tot Z

<p>Foto ZUPP</p>

De A van Aalst en ook de A van "Afwezigen hadden ongelijk"! Jawel, het was een spannende pot volleybal, vorige zaterdag in onze STEENGOED Arena. Een sterk en héél enthousiast, energiek, geestdriftig, gemotiveerd, haast opgefokt Aalst leek even de hand uit te steken naar de overwinning! Elders lees je hoe GREENYARD Maaseik nipt de meubelen redde... Komende zaterdag is Lindemans Aalst gastheer voor Knack Roeselare. Wij zijn benieuwd!

De Z van Zoersel en ook de Z van "Zolang wachten tot de volgende thuiswedstrijd" en van "Zorg dat je er dan weer bij bent", op zaterdag 1 december, tegen … Amigos Van Pelt Zoersel.

Intussen komt echter ook het kampioenenbal van de Champions League op gang! Deze week reizen onze mannen naar Berlijn om er donderdagavond in de Max-Schmeling-Halle (met plaats voor 8000 toeschouwers) partij te geven aan de Duitse kampioen BERLIN RECYCLING Volleys. Een steenrijke Iraanse zakenman heeft dit team gerecycleerd tot zijn speeltje, met een pak Amerikaanse, Franse, Duitse en zowaar ook nog een Australische international.

Wie Berlijn te ver vindt, kan eens zappen op tv, surfen op het internet… of LIVE komen kijken in het cafetaria van de STEENGOED Arena (Bowling, 19.30 uur).

Mede door de kwetsuur van Andri Aganits gaat het héél erg snel voor onze Elias Thys! Pas vorige maand 20 geworden, en zowat zijn hele jeugd getwijfeld of ie zou kiezen voor volleybal of toch liever competitiezwemmen. Vorig seizoen nog bij VBC Waremme (Borgworm), intussen een vaste stek in ons team en kijk: donderdag speelt hij zijn eerste wedstrijd in de Champions League! Een sprookje…

Komende zondag (om 14 uur) mag hij het allemaal gaan uitleggen aan zijn ploegmaats van een half jaar geleden. Dan trekt GREENYARD Maaseik immers naar Waremme. Elias zal er allicht warm onthaald worden... Bij de Luikenaars herkennen we overigens Limburgers Lienert Cosemans (set-up) en Joery Van der Velden (middenblok). Deze laatste speelde nog bij onze B-ploeg en trainde toen als belofte geregeld mee met onze A. En nog een anekdote om af te sluiten: vorig jaar speelden we ginds in de nagelnieuwe sporthal. Het was er berekoud, maar de supporters scandeerden "warm-warm". Pas na een tijdje begrepen we dat het "Waremme-Waremme" was… (PiP)

 

Agenda

Donderdag 22 november om 19u30 BERLIN Recycling Volleys (GER) - VC GREENYARD Maaseik (CHL - LR)

Zondag 25 november om 14u00 VBC Waremme - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 1 ecember om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - A. Van Pelt Zoersel

Zaterdag 8 december om 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 12 december om 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik (1/2 BK-België)

Zaterdag 15 december 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Caruur Volley Gent

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be