Tsjechische international Adam Bartoš voor receptie-hoek

<p>Foto @NantesRez&eacute;M&eacute;tropoleVolley</p>

GREENYARD Maaseik is vanzelfsprekend ijverig bezig met de voorbereiding van het volgende volleybalseizoen: de Tsjechische international Adam Bartoš komt ons team versterken op de receptie-hoek ('passer/loper').

Adam Bartoš komt niet zomaar toevallig binnenwaaien bij Maaseik: hij stond op het lijstje van onze coach Fulvio Bertini. Deze werkte als T1 in clubverband eerder al met hem samen bij het Franse Nantes Rezé Métropole, en kent hem ook vanuit zijn T2-functie bij de Tsjechische nationale selectie.

Adam Bartoš (°27 april 1992, 1m98) speelde van 2010 tot 2014 in zijn geboortestad bij de Tsjechische middenmoter Fatra Zlín. Daarna volgden twee seizoenen in Frankrijk, bij Tours (eerst kampioen en bekerwinnaar, samen met Kevin Klinkenberg en Nuno Pinheiro; daarna 3e onder T1 Vital Heynen); één jaar in Polen bij BBTS Bielsko-Biata; vier jaar in Frankrijk (bij Nice, samen met Jelle Ribbens en Robin Overbeeke, daarna opnieuw bij Tours, met o.a. Timo Tammemaa, Nathan Wounembaina en Angel Trinidad de Haro, en tot slot nog twee seizoenen bij Nantes Rezé Métropole, onder T1 Fulvio Bertini).

Met de Tsjechische nationale ploeg behaalde hij brons (2013) en zilver (2018) in de Europa League, met in 2013 daarbovenop de individuele bekroning als beste receptiespeler!

Hoe zeggen we dat ook alweer in het Tsjechisch? Vítejte a hodnĕ štĕstí v Maaseiku, Adam Bartoš!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be