Topvolley Academy Mosa-RT slaat aan!

Nog slechts 2 plaatsen voor selectieronde van 31 augustus!

Dat heel wat talentvolle volleyballers kiezen voor een volwaardig schooltraject in combinatie met topvolleybal bewijst het groot aantal inschrijvingen voor de Topvolley Academy van Campus Mosa-RT. De kandidaten voor dit unieke project komen niet alleen uit Limburg maar ook van buiten onze provinciegrenzen en zelfs uit Wallonië!

Mosa-RT (Katholiek Secundair Onderwijs Maaseik-Kinrooi) is een kwaliteitsschool die voor deze unieke volleybalopleiding tijdens het middelbaar samenwerkt met JARACO LVL Ladies Volley Limburg en GREENYARD Maaseik, beide absolute top in Limburg en ver daarbuiten! Campus Mosa-RT heeft een vrij complete waaier aan studierichtingen te bieden en start dit schooljaar met de Topvolley Academy voor jongens en meisjes uit de 2e en 3e graad. Je kan uit alle studierichtingen kiezen in combinatie met volleybal.

Voor het volleybalpakket van 6 trainingsuren wordt de beste volleybalknowhow ingeschakeld: actieve samenwerking met Julien Van de Vyver (trainer JARACO LVL, eerder trainer Nederlandse belofteteam) en met Joel Banks (succestrainer GREENYARD Maaseik, 2x trainer van het jaar), terwijl Lore Gillis (Ex Yellow tiger, ex-trainer Topsportschool, kapitein JARACO LVL) de hoofdtrainer is.

Ben je een scholier van de 2de of 3de graad met een passie voor volleybal, die aanleg en vooral wilskracht heeft om deze droom waar te maken? Grijp dan je kans om deel te nemen aan de selectieproeven op 31 augustus en vul snel het intakeformulier in op onze website. Is Maaseik wat ver van huis? Welkom in het VIMK Schoolhouse, het internaat van onze scholengemeenschap.

Meer info: www.mosa-rt.be of vraag meer uitleg via info@mosa-rt.be of telefonisch +32 89 56 30 59.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments