Through before we even started…

<p>Foto ZUPP</p>

Het leven is niet altijd eerlijk, dat is bekend. Andri Aganits gaat ons niet tegenspreken. Begin mei meldden we nog trots de komst van onze tweede Estse middenman: 25 jaar met een cv om ú tegen te zeggen. Meervoudig international, ervaring opgedaan in Estland, Duitsland, Italië en Frankrijk. We keken al uit naar de vergelijking met zijn landgenoot en publiekslieveling Timo Tammemaa. Half september strooide een kwetsuur echter roet in het eten.

Tegen Achel zag het thuispubliek Andri eindelijk voor het eerst een setje meedraaien, maar die dekselse Jay Blankenau "vertikte het" om 'm een pasje te geven… Orders van de baas, zoveel was duidelijk. Maar ook vorige zaterdag: bij het inkloppen geen enkele keer voluit en tijdens de wedstrijd geen enkele aanval. Service: een voorzichtige float en jandorie een ace die hem zichtbaar veel plezier deed.

Dat er iets loos was met die schouder, was intussen een publiek geheim. Tijd om de waarheid onder ogen te zien: rust en verzorging volstaan niet om het probleem op te lossen. Andri Aganits is niet met het team meegereisd naar Berlijn, maar ondergaat op woensdag 21 november een schouderoperatie en is vermoedelijk voor de rest van het seizoen buiten strijd. Dat is een tegenvaller van formaat, voor de speler zelf en voor de club. De kans is reëel dat het huwelijk tussen Andri Aganits en GREENYARD Maaseik dus voorbij is nog voor het echt begonnen was…

De hele familie van GREENYARD Maaseik wenst Andri een geslaagde ingreep en een voorspoedige revalidatie met alle geduld en moed die hiervoor vereist zijn. Wie weet kunnen we komend seizoen "gewoon" de draad opnieuw oppikken?

The show must go on: de club is intussen uiteraard naarstig op zoek naar een oplossing. In een volgende post duikt allicht de term "medical joker" op… (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be