Stilte voor de storm …

<p>Foto ZUPP</p>

Een week windstilte in Maaseik, zónder volleybal, en dat terwijl diverse teams zowel woensdagavond als afgelopen weekend aan de slag waren. Vreemd, maar dat heeft natuurlijk te maken met de coronacapriolen: de volleybalkalender is wat in de war geraakt door diverse afgelastingen. Onze mantra's blijven echter gewoon 'het is wat het is' en 'alles komt goed'.

Woensdagavond trekken we opnieuw naar Waremme/Borgworm. Twee weken geleden waren we daar ook al te gast, voor de kwartfinale van de Beker van België, en dat was toen een vrij probleemloze uitstap. Precies daar schuilt het gevaar. De mannen van Sacha Koulberg zijn nog altijd op zoek naar hun eerste overwinning van dit volleybalseizoen maar toonden afgelopen woensdag en zondag in twee (weliswaar verloren) thrillers hun gretigheid en veerkracht.

Onze directe rivalen uit Roeselare laten zich voorlopig nog altijd niet op een uitschuiver betrappen: in deze merkwaardige competitie is het voor GREENYARD Maaseik daarom superbelangrijk om ook bij de laatste in de stand goed bij de les te blijven. Setverlies (of erger, stel je voor …) kan pijnlijk worden in de eindafrekening!

Terwijl wij in Waremme aan het werk zijn, ontvangt Tectum Achel nog maar eens BDO Haasrode-Leuven. Is het team van Jan Meertens nu écht vertrokken? En Aalst speelt dinsdag, woensdag én donderdag drie Champions Leaguewedstrijden op een rij in Polen. Onze eigen Europese trip staat volgende week gepland, maar first things first: woensdagavond naar Waremme! (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream

Agenda

Woensdag 9 december, 20u30 VBC Waremme - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 12 december, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

Dinsdag 15 december, 17u00 SK Ankara (TUR) - VC GREENYARD Maaseik (1/8 CEV)

Donderdag 17 december, 20u00 ??? - VC GREENYARD Maaseik (eventueel 1/4 CEV)

Woensdag 23 december, 19u30 Decospan Menen - VC GREENYARD Maaseik

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments