Start to cook …

<p>Foto Ivo Rutten</p>

Een van de grotere bezorgdheden van moeders, zodra zoon of dochter op kot gaat in Diepenbeek, Hasselt, Leuven of elders: "Zorg dat ge gezond blijft eten, hè!""Jaja ma, ge moogt gerust zijn … …"

Maar ook onze club is vanzelfsprekend bekommerd om het welzijn en de gezondheid van haar spelers. En dan wordt natuurlijk in eerste instantie gedacht aan onze youngsters die mogelijk voor het eerst 'op kot' gaan, die mogelijk voor het eerst zélf met potten en pannen gaan scharrelen, en die waarschijnlijk nog wat coaching kunnen gebruiken bij hun voeding en dieet.

Een vruchtbaar verkennend gesprek tussen Dieter Leenders (algemeen manager van GREENYARD Maaseik) en mevr. Hilde Leenders (directrice BUSO Ter Engelen) leidde tot een samenwerking die vandaag concreet van start ging. In overleg met sportdiëtist Roland Weytjens leren juffen Kris en Fiona onze spelers de knepen van het vak. Vandaag op het menu: een ontbijtshake met blauwe bessen, bananenpannenkoekjes met havermout, bananenbrood, gebakken zilverrijst met kip en groenten!

In het kader van deze samenwerking zullen de leerlingen van Ter Engelen een training van VC GREENYARD Maaseik mogen volgen, terwijl onze spelers binnenkort op bezoek gaan in de school.

Op de foto: Juf Fiona, Juho Kaunisto (Finse hoekaanvaller van Waremme, room-mate van onze Liam), Martin, Ferre, Liam, mevr. Leenders, juf Kris en Veeti gaan eraan beginnen!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments