Stap voor stap: woensdag tegen Caruur Gent

<p>Foto ZUPP</p>

Opluchting is een term met vele gezichten. Zélf waren we zaterdag nog vóór de wedstrijd al wat opgelucht toen we vaststelden dat onze twee geblesseerde middenmannen weer gerecupereerd werden én dat het hele team coronavrij speelklaar was. Ook aan de overkant tekende iedereen present. En bij Knack was er dan weer opluchting toen draaischijf D'Hulst gelukkig tóch voortkon: je kon zelfs in de huiskamers een speld horen vallen toen Stijn geblesseerd leek uit te vallen.

In de huiskamer, jawel, want er werd geknokt voor een lege zaal. Toegegeven, een topper thuis in de zetel volgen, da's niet hetzelfde, maar net zoals de spelers zijn wij opgelucht: het was niet zo erg als vooraf gevreesd. Spelers kunnen zelfs voor lege tribunes een topwedstrijd spelen, en dankzij de keurig verzorgde livestreams is het publiek thuis nog altijd véél beter af dan met een radioverslag!

Opgelucht waren – na de wedstrijd – ook de beide supporterskampen én de neutrale liefhebbers: dit belooft voor de rest van het seizoen! Zelfs de coaches waren ongetwijfeld opgelucht: de eerste confrontatie was leerrijk en geruststellend. En vooral: tevreden dat er überhaupt gespeeld mocht worden. Want anders – dixit coach Vanmedegael – geraak je straks in een doemscenario van inhaalwedstrijden volgens een zaterdag-dinsdag-donderdag-zaterdagkalender …

Om al dit laatste te voorkomen, blijven alle ploegen alle voorzorgsmaatregelen uiterst minutieus respecteren, en daarom zullen wij ons komende rijtje thuiswedstrijden dus ook zónder publiek spelen! Niets aan te doen.

Woensdagavond ontvangt GREENYARD Maaseik in een lege STEENGOED Arena het team van Jan Van Huffel, Caruur Gent. Gent verloor tot nu van Knack en van Aalst, en won (3-1) van Waremme. "We worden door niemand weggespeeld, maar moeten aan het einde van de sets, in moneytime, nog wat standvastiger worden", zegt Jan Van Huffel die in Maaseik dus niets te verliezen maar alles te winnen heeft.

Aan ónze spelers om op koers te blijven en nu stap voor stap te groeien én constanter te worden in onze prestaties. Woensdagavond: niet te volgen vanop de tribune, wél vanuit je luie zetel via de livescore/stream, via de volgende link: score | stream. (PiP)

 

Agenda

Woensdag 4 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Caruur Gent : livescore | livestream

Zaterdag 7 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven

Dinsdag 10 november, 19u00 VC GREENYARD Maaseik - Chaumont VB 52 (FRA)

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be