Spaanse international Miki Fornés voor het middenblok

<p>Foto CEV</p>

In het Spaanse Almería kan je dezer dagen misschien maar best verzwijgen dat je Belg bent en iets hebt met volleybal. De Spaanse kampioen en bekerfinalist ziet immers niet alleen zijn veelgelauwerde Argentijnse hoofdaanvaller Pablo Kukartsev naar Roeselare vertrekken; ook middenspeler Miquel Àngel Fornés kiest voor België, meer bepaald GREENYARD Maaseik.

Miquel Àngel Fornés (Miki voor de vrienden) werd in het voorbije succesjaar van zijn team Unicaja Costa de Almería uitgeroepen tot beste blokker en beste middenaanvaller in de Spaanse cup en competitie.

Doet de naam Fornés een belletje rinkelen? Terecht: Miki speelde van 2016 tot 2018 bij Knack Roeselare. Op zijn cv vinden we ook een jaar Narbonne en een jaar Tourcoing-Lille (Frankrijk), een jaar Molfetta (Italië) en voor het overige thuis in Spanje, o.a. bij Almería en Teruel.

Miki Fornés (°6 september 1993, 2m02) is momenteel met de Spaanse nationale ploeg actief in de EK-kwalificatiecampagne. Daarna sluit hij aan bij ons team dat de komende dagen in gang schiet. Met Elias Thys, Henri Treial en Miki Fornés beschikken we alvast over drie sterke middenspelers.

Bienvenido a Maaseik, Miki!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be