Sinterklaas brengt geen beker-oefenpot voor NOLIKO Maaseik

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in eval() (line 31 of /home/www.noliko-maaseik.com/web/includes/common.inc(1774) : eval()'d code).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in eval() (line 31 of /home/www.noliko-maaseik.com/web/includes/common.inc(1774) : eval()'d code).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in eval() (line 31 of /home/www.noliko-maaseik.com/web/includes/common.inc(1774) : eval()'d code).

Komende zaterdag verwelkomen we de Goedheiligman en zijn helpers in de STEENGOED Arena. Hij zal alle jongeren onder de 12 van het nodige lekkers voorzien. De wedstrijd vangt daarom uitzonderlijk aan om 19u00. Wees daarom tijdig met uw jong geweld in onze Sinterklaas-sporttempel zodat zij nog een snoepzak kunnen komen afhalen bij de grote kindervriend.

Vervolgens worden onze jongeren graag uitgenodigd om de supporteren voor ons team dat zich wist te kwalificeren voor de halve finale van de Belgische Beker. In deze laatste wedstrijd van de heenronde van de reguliere competitie in de EuroMillions Volley League gaan onze jongens in het rood de confrontatie aan met Amigos Zoersel.

De Antwerpse Kempenaars schakelden in de Beker niemand minder dan Lindemans Aalst uit en voor hen lagen de kaarten het beste met het oog op de kwalificatie voor de halve finale tegen NOLIKO Maaseik. In de heenwedstrijd gingen ze met 2-3 winnen bij Avoc Achel. De Maaslanders verwachtten zich alvast aan een oefenpot in aanloop van de halve finale, maar dat was buiten de waard van de Noord-Limburgse gouwgenoten gerekend.

Bijgevolg wordt de confrontatie tegen Oprins en co niet meer dan een doodgewone wedstrijd in de reguliere competitie. NOLIKO Maaseik kan alvast een goede zaak doen, want aan de overkant van het land moet Lindemans Aalst naar de ‘Hel van Mjiende’. Wint Par-Ky Menen dat blijft zij alleenheerser aan de kop van het klassement en zullen op plaats 2 nog maar 2 teams overblijven.

In het andere geval zullen de Leiejongens voor maar één week de Slimste mens van de wereld geweest zijn en zullen nog steeds 3 honden moeten gaan vechten voor het ene been, zijnde de titel van herfstkampioen in de Liga A van de landelijke volleybalcompetitie… Het zijn uiterst interessante tijden voor het Maaseikse Volleybal! (jru)

 

Agenda

Zaterdag 25 november, 19u00 NOLIKO Maaseik - VOC Amigos Zoersel

Woensdag 29 november, 20u30 Avoc Achel - NOLIKO Maaseik (1/2 BK-België)

Zaterdag 2 december, 20u30 Haasrode Leuven - NOLIKO Maaseik

Woensdag 6 december (+/-1dag), 20u30 NOLIKO Maaseik - Trentino Diatec (ITA) (CHL – LR)

Zaterdag 9 december, 20u30 NOLIKO Maaseik - Par-Ky Menen

Woensdag 13 december, 20u30 NOLIKO Maaseik - Avoc Achel (1/2 BK-België)

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be