Simon Peeters, fris Belgisch talent bij NOLIKO Maaseik in het nieuwe seizoen

<p>Foto Facebook Simon Peeters</p>

Volleybalsupporters aan weerszijden van het land kijken al uit naar de laatste wedstrijden van de Euromillions League: het mag gerust bloedstollend spannend worden, zolang het eigen team maar het allerlaatste punt scoort…

Intussen bereiden de topclubs zélf zich in stilte voor op seizoen 2018-2019: NOLIKO Maaseik meldt vandaag trots de komst van de jonge hoek- en receptiespeler Simon Peeters die nu nog actief is bij Haasrode-Leuven.

Simon Peeters (193 cm) werd op 28 april 1997 geboren in een volleybalgezin in Kasterlee. Volleybal met de paplepel, maar er was ook plaats voor andere sport: tennis, zwemmen en zelfs een stevig stukje kajakken, tot hij als 14-jarige naar de Volleybalschool in Vilvoorde trok. Zijn klasje (met o.a. ook Lou Kindt en Thomas Konings) werd de ruggengraat van een sterke jonge Red Dragons-lichting die fors uithaalde op internationale kampioenschappen. Zélf werd hij daarbij weleens uitgeroepen tot beste receptiespeler van het toernooi.

Simon heeft ambitie op overschot maar ook een portie gezond verstand: zijn volleybalcarrière ging tijdelijk een ietsje "on hold" om voorrang te geven aan zijn marketingstudies in Leuven. Tijdens die 3 seizoenen speelde hij bij Haasrode-Leuven, Antwerpen ("Rookie of the Year 2017"!) en opnieuw Haasrode-Leuven.

Simon Peeters studeert binnenkort af. Vanaf dan gaat hij 100% voor volleybal: in Maaseik, met in het achterhoofd allicht voorbeelden als Verhees, Vandevoorde, Valkiers, Van Walle, Klinkenberg of Lecat. NOLIKO Maaseik is immers niet alleen Belgische top en hofleverancier voor de Red Dragons, maar eventueel ook een ideale springplank voor een internationaal avontuur…

NOLIKO Maaseik is uiteraard bijzonder tevreden met de komst van deze beloftevolle, gedreven en ambitieuze Belgische hoek- en receptiespeler. Welkom Simon!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments