Reserveer nu je VC GREENYARD Maaseik abonnement 19/20

<p>Foto IV Photography</p>

Beste supporter, 15 landstitels voor NOLIKO, 1 landstitel voor GREENYARD: dat zijn er in totaal al 16 voor het clubje dat op 17 maart 1960 als Mavoc Maaseik werd geboren.

16 landstitels in iets meer dan 30 jaar… Da's sterk, héél sterk. En straks neemt deze club uit het stadje aan de Maas voor de 19e opeenvolgende keer deel aan het kampioenenbal van de CEV Champions League. 19 keer op een rij: er is in heel Europa geen enkele andere club die dit kan schrijven. Geen enkele!

Als we het H. Kruiscollege in Maaseik de bakermat van alle Noordoost-Limburgse volleybal mogen noemen, dan mogen we ook stellen, met terechte trots, dat Mavoc (intussen GREENYARD Maaseik) al meer dan 30 jaar die rol van vlaggenschip, paradepaardje of prestigieus lichtend voorbeeld heeft overgenomen. Met glans.

Met permissie, beste medesupporter: wij beseffen met z'n allen niet half wat voor verwende stinkerds we eigenlijk zijn! Als komende winter de drie competities (EuroMillions, Beker, Champions League) weer op kruissnelheid draaien, wordt hier week na week volleybalspektakel van topniveau geserveerd: van makkelijk ogende walk-overs tot onwaarschijnlijk spannende thrillers. En af en toe ondergaan we ook eens de wet van de sterkste tegen een absolute Europese grootmacht. Dat alles speelt zich zomaar bij ons af, in Maaseik, elk jaar opnieuw. We zijn het intussen gewoon… Velen kijken enkel nog op als het een tijdje serieus tegenzit!

Zo gewoon is dat nochtans niet. We moeten in Maaseik en omstreken beseffen dat we iets unieks beleven: ons bescheiden stadje heeft dankzij deze club naam en faam veroverd op Europese schaal, in een internationale topsport!

Dit alles is het resultaat van jarenlang gedurfd maar toch evenzeer weldoordacht en beredeneerd beleid. Van de tomeloze inzet van een massa vrijwillige medewerkers. En natuurlijk ook van de broodnodige steun van onze supporters.

We worden opgejaagd door onze rivalen en door het niet te blussen vuur om elk jaar opnieuw nóg beter te doen. En waar doen we het voor? De grootste voldoening blijft het beeld van een goedgevulde STEENGOED Arena: de massa die als één grote familie met ons meeleeft, treurt om een tegenvaller en vooral meeviert met onze successen.

Volgend jaar viert deze club dus haar 60e verjaardag. Dat vraagt om een feestje en hoe kan je dat beter doen dan met nieuwe knalprestaties? Onze spelers hebben daarvoor wel opnieuw de steun en de decibels van onze tribunes nodig.

Wij rekenen opnieuw op jullie steun!
Tot binnenkort!

 

Een abonnement is altijd de beste keuze!

 Zodra de zon tegen het einde van de zomer vroeger gaat slapen en het sneller frisjes (en nat) wordt op de terrasjes, dan is een mens blij dat ie op zaterdagavond weer terechtkan in zijn vertrouwde STEENGOED Arena.

Ook in seizoen 2019-2020 beloven wij u fraai topvolleybal en veel spanning.

Wie zowat alle of toch behoorlijk wat thuiswedstrijden van GREENYARD Maaseik wil bijwonen, doet altijd een goede zaak met een abonnement! Om te beginnen krijgt elke abonnee een clubkaart en daarmee zit je gebeiteld voor een heel seizoen!

 

De voordelen van de clubkaart:

• Uitverkocht of niet: voor jou is er altijd een gereserveerde zitplaats, met uitstekend zicht op het speelveld, gezellig dicht bij de ambiance van de diehards van onze supportersclub Sterk Es Eik. Kortom: met je neus op de actie, en dat voor álle thuiswedstrijden (een 20-tal, met toch wel driekwart echte topwedstrijden):

-      EUROMILLIONS VOLLEY LEAGUE: reguliere competitie, play-offs én finales van de play-offs

-      BEKER VAN BELGIË: thuiswedstrijden tot en met de halve finale

-      2020 CEV VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE: minstens 3 poulewedstrijden tegen het kruim van het Europese volleybal, en wie weet forceren we dit jaar nog eens een ouderwetse verrassing van formaat: PO12? PO6? Wie weet: alles kan!

• Met de clubkaart krijg je een interessant voordeeltarief als je drankjetons uit de automaat haalt. Wist je trouwens dat de club 10 euro extra bijschrijft op je clubkaart voor elke nieuwe abonnee die er komt dankzij jouw tussenkomst, jouw bemiddeling of jouw reclame? En lees verderop ook hoe je jezelf nóg eens 10 euro cadeau kan doen door meteen bij je abonnement ook je clubkaart te spijzen.

• Toegang tot de STEENGOED Cup, ons internationale kersttoernooi voor veelbelovende youngsters, de mogelijke vedetten van morgen!

• Jaargids 2019-2020 (af te halen bij de fanshop).

• Onze club viert dit jaar haar 60-jarig bestaan. Dat wordt gevierd, en dankzij je clubkaart ontvang je sowieso een "Goodie bag", met geschenkjes en een pak waardebonnen. En wie weet welke andere feestelijkheden we tegen dan nog uit onze hoed toveren!

 

Onze diverse abonnementsformules:

1. INDIVIDUEEL ABONNEMENT: € 190

2. KOPPEL-ABONNEMENT: € 340 (= € 190 + € 150 voor de partner).

3. FAMILIEABONNEMENT - OUDER(S) MET KIND(EREN):

- Kinderen tot 12 jaar: gratis mee met een ouder met abonnement!

- Kinderen tot 18 jaar (uit hetzelfde gezin):

         1 OUDER + 1 KIND: € 280 (= € 190 + € 90)

         2 OUDERS + 1 KIND: € 430 (= € 190 + € 150 + € 90)

         2 OUDERS + 2 KINDEREN: € 520 (= € 190 + € 150 + € 90 + € 90)

         Enz.

Een gouden tip: betaal samen met je abonnement alvast 30 euro op je clubkaart (190 + 30 = € 220), dan legt de club er zomaar 10 euro bij. Dat is meteen goed voor een startkapitaal van € 40 i.p.v. € 30 op je clubkaart: nóg meer voordeel op je drankjetons!

 

Reserveren en betalen:

Betalen kan door overschrijving op onze bankrekening BE28 0012 7834 5620.

Om organisatorische redenen zouden we je betaling graag uiterlijk 15 augustus 2019 ontvangen, met vermelding van je naam, voornaam en abo 2019-2020.

Je abonnement bestellen kan HIER of telefonisch (+32(0)89 56 26 78) tijdens de kantooruren.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments