Reserveer nu je VC GREENYARD Maaseik abonnement 18/19

<p>Foto ZUPP</p>

Beste supporter van het nieuwe VC GREENYARD Maaseik,

het ene jaar is het andere niet…

We herinneren ons goed in welke stemming we vorige zomer (2017) begonnen te schrijven aan de vorige editie van dit briefje: in zak en as, nadat die felbegeerde landstitel ons op de valreep was ontglipt. Het was karwei om de trouwe abonnees haast te smeken om na die mokerslag opnieuw overeind te krabbelen, opnieuw achter hun team te gaan staan…

Bekijk de sfeerbeelden op ons YouTube kanaal.

En kijk nu, amper een jaar later? De hondstrouwe abonnees en de teruggewonnen supporters hebben een onvergetelijk seizoen achter de rug: crescendo, slechts één kleine valse noot in de bekerfinale, so what. Vier van de vijf Europese thuismatchen gewonnen! Zelfs de koele Russen van Novosibirsk kregen even klamme handjes.

Maar vooral… Die landstitel is opnieuw van óns, met groot machtsvertoon!

De 15e landstitel van NOLIKO Maaseik is meteen de laatste onder die naam... We sluiten een waanzinnig succesvol tijdperk van 33 jaar af, maar in wezen verandert er niets! We maken een doorstart met dezelfde hoofdsponsor die gewoon van ons verlangt – logisch! – dat ook wij eindelijk zijn nieuwe naam oppikken. Dat wordt even wennen! Sommige diehards willen NOLIKO blijven scanderen, maar dat zal wel overwaaien zodra iedereen zich goed en wel realiseert dat we – met alle respect, beste sponsor! – 33 jaar lang met z'n allen noordoostlimburgsekonserven hebben staan yellen... Wij van onze kant kijken nu al uit naar die eerste beker en/of eerste landstitel als GREENYARD Maaseik!

Hoog tijd om de euforie van eind april af te sluiten. Weg met die lauweren! Vanaf nu met een schone lei focussen op het nieuwe seizoen. Afspraak begin oktober. Succes smaakt naar méér, maar komt niet 'op afroep'… Alhoewel: roepen, massaal heel luid roepen, dat is precies wat we opnieuw verwachten van onze achterban, onze supporters, onze abonnees. Samen zijn we sterk, en we rekenen erop dat ons supporterslegioen nog wat aanzwelt om het nieuwe VC GREENYARD Maaseik door de grote poort naar het nationale en internationale volleybalpodium te stuwen.

Ook dit jaar is gesleuteld aan het team. Op onze website hebt u het inkomende en uitgaande spelersverkeer kunnen volgen. We verliezen enkele publiekslievelingen, en toch zijn we ervan overtuigd dat we straks een nóg sterker en breder uitgebouwd team aan het werk zullen zien in onze STEENGOED Arena. We zijn ook erg content dat met Jolan, Stef, Simon, Elias, Seppe (en voeg er ook Jelte maar bij) het Belgische accent weer nadrukkelijker leeft, mét enkele wissels op de toekomst.

Kortom: GREENYARD Maaseik is alive & kicking, klaar voor nieuw knallend vuurwerk in de STEENGOED Arena, óp het terrein maar ook ernaast: de club wil nog meer inzetten op de totale beleving, met randanimatie. Volleybal: een happening en een feest in Maaseik!

Om organisatorische redenen zouden we je betaling graag willen ontvangen tussen 1 juli en 15 augustus 2018. Reserveren kan hier of via onze webshop.

Wij rekenen opnieuw op jullie steun! Tot binnenkort op de tribune!

 

Mogelijke keuzes voor abonnementen zijn:

1. ABO GOUD: € 190

Betaal je als trouwe abonnee € 30 extra (€ 220), dan krijg je € 40 op je clubkaart gestort waarmee je drankjetons tegen voordeeltarief uit de automaten kan halen. (* Gratis voor -12 jarigen)

 

2. ABO FAMILIE 1: € 340

Zelfde als het Abo Goud voor 2 volwassenen uit hetzelfde gezin

 

3. ABO FAMILIE 2: € 430

Zelfde als het Abo Goud voor 2 volwassenen en 1 kind (+12j) uit hetzelfde gezin

 

4. ABO FAMILIE 3: € 520

Zelfde als het Abo Goud voor 2 volwassenen en 2 kinderen (+12j) uit hetzelfde gezin

 

De voordelen van de clubkaart:

EUROMILLIONS VOLLEY LEAGUE

  • Thuiswedstrijden in de reguliere competitie
  • Thuiswedstrijden in de play-offs
  • Thuiswedstrijden in de finale play-offs

BEKER VAN BELGIË

  • Thuiswedstrijden in de Beker van België

2019 CEV VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE

  • 3 poulewedstrijden en/of CEV Cup

 

Andere voordelen:

• Toegang Steengoed Cup

• Gereserveerde zitplaats voor alle thuiswedstrijden

• Jaargids 2018-2019 (af te halen aan de fanshop)

• Diverse waardebonnen

• Maak je reclame voor onze club en breng je zelf een nieuw abonnement aan, dan krijg je nog eens € 10 extra op je clubkaart. Hiermee kan je jetons uit de automaten halen. (* Gratis tot 12 jaar indien één van je ouders een abonnement koopt)

 

Hoe reserveren en betalen:

Betalen kan door overschrijving op het IBAN-nummer BE28 0012 7834 5620 (BIC-code GEBABEBB - BNP Paribas Fortis). Om organisatorische redenen zouden we je betaling graag vóór 15 augustus 2018 willen ontvangen, met vermelding van je naam, voornaam en abo 2018-2019.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments