Opzij, opzij, opzij …

<p>Foto Jan Vanmedegael</p>

… maak plaats, maak plaats, maak plaats. We hebben ongelofelijke haast! De bekermatch in het verre Roeselare is nog lang niet helemaal verteerd. Die waanzinnige Champions Leaguematch tegen het nog veel verdere Halkbank Ankara zit nog in de kuiten. Om maar te zwijgen van die dagreis heen en nog zo'n dagreis terug. Maar … de volgende opdrachten staan te wachten.

Komende woensdag thuis tegen de beste ploeg van Europa … ZENIT KAZAN. (Hoe ongelofelijk stom kan een mens zijn? Uitgerekend dán die 'welverdiende' skivakantie plannen? Enfin, er is dus één extra plekje vrij in de STEENGOED Arena: dit kan jouw lucky day worden, als je je haast.)

Maar vóór het zover is, start komend weekend de terugronde van de Belgische competitie, de EuroMillions League. Jawel, we zijn al halfweg! Geen enkele ploeg is nog ongeslagen; slechts één ploeg heeft nog niet gewonnen, en dat is Waremme (of Borgworm als je dat liever hoort).

Sacha Koulberg had zich zijn rentree in het mannenvolleybal waarschijnlijk anders voorgesteld. Roman Abinet behoort nog altijd tot de topscorers in deze competitie, en zijn 'ploegske' speelt naar verluidt haast elke wedstrijd lekker mee, maar dat vertaalt zich voorlopig in slechts één schamel puntje…

Precies dáár schuilt voor GREENYARD Maaseik het gevaar. Tussen al die opeenvolgende topmatchen door 'even' een 'vluggertje' tegen 'het kneusje', de laatste in de rangschikking, en dan nota bene – ze dóén het erom, hè – ook nog op een zondagse namiddag, bij de koffie? Terwijl je nog in een Ankara-roes verkeert en/of al aan het dromen bent van de échte toppers van Zenit Kazan? Het o zo bedrieglijke 'walk in the park'-gevoel ligt ongetwijfeld op de loer, en dat staat gelijk met smeken om problemen … Komaan mannekes, laat het nu niet hangen hè. Hou het proper! (PiP)

 

Agenda

Zondag 8 december, 14u00 VBC Waremme - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 11 december, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Zenit KAZAN (RUS) (CHL-LR)

Vrijdag 13 december, 20u30 Decospan Menen - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 21 december, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Lindemans Aalst

Zaterdag 18 januari, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Vrijdag 24 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Tectum Achel

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments