Opnieuw opladen!

<p>Foto IV Photography</p>

Hoe kán zoiets? Voor ons is het voorlopig een raadsel waarom dit Waremme, dat in de terugronde als een tank alle tegenstand platwalst, in de heenronde nérgens was. Benieuwd of de Luikenaars woensdag opnieuw voor vuurwerk zorgen bij die andere tank, Roeselare, de nieuwe leider...

GREENYARD Maaseik verwerkt vandaag drie opeenvolgende nederlagen. De twee spannende vijfsetters in eigen huis (met één of meer hapklare matchballen) illustreren pijnlijk overbodig dat een volleybalwedstrijd pas afgelopen is na het laatste fluitsignaal.

Veel tijd om te verwerken en te bezinnen is er echter niet: opnieuw opladen is de boodschap! De twee sleutelwoorden voor deze week zijn immers al gevallen: "woensdag" en "Roeselare".

Woensdagavond trekken we naar Zoersel, naar de Amigos Van Pelt. In normale omstandigheden noemen we dat een tegenstander die we vlot moeten kunnen inpakken, maar hoe normaal zijn de omstandigheden? Bij Zoersel speelt overigens ene Jeroen Oprins die de ace-rangschikking aanvoert met 32 stuks, nog een zuchtje straffer dan onze eigen servicekanonnen...

Zaait ook hij twijfel in onze rangen? Of nemen we 3 broodnodige punten mee om komende zaterdag thuis tegen Roeselare dat directe ticket voor de play-offs af te dwingen? Eén voor één. Eerst naar Zoersel.

Andere midweekmatchen: Waremme mag wat ons betreft zijn ongeslagen reeks blijven voortzetten in Roeselare. Aalst wil – gezien de nieuwe stand – allicht 3 punten meebrengen uit Gent, en dat zou dan weer prima uitkomen voor Achel dat woensdagavond zélf helemaal naar Menen moet. (PiP)

 

Agenda

Woensdag 20 februari, 20u30 A. Van Pelt Zoersel - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 23 februari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Woensdag 27 februari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Trefl GDANSK (POL) - CHL-LR

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be