Opnieuw géén volleybal!

<p>Foto ZUPP</p>

Vorig weekend géén Roeselare-Maaseik, en komend weekend evenmin Menen-Maaseik. Het stond in de sterren geschreven dat seizoen 20-21 organisatorisch geen makkie zou worden, dat de wedstrijdkalender altijd 'onder voorbehoud' gelezen moest worden.

Dankzij enorme inspanningen en solidariteit hebben we begin oktober twéé speeldagen tamelijk normaal kunnen afwerken, maar tenzij u de voorbije weken ergens op een andere planeet in een ander zonnestelsel vertoefde, weet u dat 'het virus' nu opnieuw overal lelijk huishoudt.

Veiligheid van spelers, staf en supporters staan altijd voorop, en daarom besliste de EuroMillions Volley League (de Liga) in het huidige klimaat om alles opnieuw af te blazen. Het is nu afwachten wat de Nationale Veiligheidsraad beslist, hoe de federale coronacommissaris het dossier van de Liga evalueert en of onze huidige protocollen volstaan. Mag er gevolleybald worden, moeten we nóg meer maatregelen nemen, kunnen we dat blijven bolwerken?

"Elk nadeel heb zijn voordeel": dit uitstel is dan weer goed nieuws voor wie herstelt van blessures. Voor het overige heb je een vergrootglas nodig om voordelen te bespeuren. Vooral de onzekerheid en het ontbreken van een perspectief zijn momenteel de kwelduivels.

Nu goed: vandaag schijnt alvast de zon. Wij blijven optimistisch: alles komt goed, en hoop doet leven. Als het wat meezit, trekken we volgende week naar Knack en volgen daarna vier thuiswedstrijden op een rij! (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be