Opnieuw aan de slag!

Relatief mooi weertje vandaag: een beetje wind maar toch voldoende uitnodigend om tussen de soep en de patatten even de racefiets van stal te halen en de eerste kilometers van het nieuwe jaar af te malen. Anders gezegd: óns winterslaapje zit er weer op, wij gaan er weer tegenaan. En ú?

Voor onze volleybalspelers kwam de winterstop net op tijd, in feite zelfs een dag of twee te laat... Van winterslááp was echter geen sprake: velen hadden afspraak met hun nationale selecties: Just en Jelte (met de Lange Mannen), Jan (met de Duitse Mannschaft) en Elias (met de Red Dragons) deden een ultieme poging om Tokio te halen, net zoals een handvol ex-Maaseikspelers. Intussen is iedereen weer present op de club. Alleen Lou Kindt ligt nog in de lappenmand: zijn revalidatie verloopt volgens plan en binnenkort zullen we hem weer kunnen inzetten.

Terwijl ons secretariaat druk in de weer is met de voorbereiding van de trip naar het verre Kazan (3.260 km voor wie eventueel met de auto wil gaan…), wordt bij onze shirtsponsor VAIMO Benelux in Genk alles in gereedheid gebracht voor de jaarlijkse nieuwjaarsdrink voor onze sponsors.

Intussen werkt het team deze week nog een laatste oefenwedstrijd af, tegen Haasrode-Leuven. Zaterdag beginnen we aan het laatste schuifje van de reguliere competitie, met een verplaatsing naar Knack Roeselare (dat trots mag zijn op zijn Canadezen die uit Vancouver terugkeren mét hun ticket voor Tokio. Great job, guys!)

Hoe liggen de verhoudingen, en hoe fris zijn beide teams zo meteen na de winterstop? Hebben Walsh en Jansen Van Doorn een enorme kater én een jetlag van hier tot in … euh … Tokio? Dat is koffiedik kijken, maar we zullen het snel weten! (PiP)

 

Agenda

Zaterdag 18 januari, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Vrijdag 24 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Tectum Achel

Woensdag 29 januari, 16u00 Zenit KAZAN (RUS) - VC GREENYARD Maaseik (CHL)

Zaterdag 1 februari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Caruur Volley Gent

Zaterdag 8 februari, om 20u30 BDO Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 12 februari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Halkbank ANKARA (TUR)

Woensdag 19 februari, om 20u30 - VC GREENYARD Maaseik - JASTRZEBSKI Wegiel (POL)

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be