Ook Jelte Maan en Jolan Cox vallen in de prijzen!

<p>Foto Patrick Martens</p>

Nog wat meer nieuws over de Volley Proms van gisteren, vrijdag 3 mei, in Oostende…

Er waren naar goede gewoonte een hele resem prijzen en awards uit te delen, niet alleen voor onze coach Joel Banks.

Speler van het Jaar werd Matthijs Verhanneman van Knack Roeselare. Matthijs was er bij vorige edities al vaak dichtbij, en een kanjer van dit formaat verdient zo'n trofee inderdaad minstens één keer in zijn carrière!

Speelster van het Jaar werd Nina Coolman die met Hermes Oostende dit jaar de Beker veroverde. Talent zit inderdaad vaak in de genen!

Er kan er maar één tot allerbeste verkozen worden, en daarom vinden we het een goede zaak dat er ook nevenklassementen bestaan. Er zijn immers wel méér spelers die een plaats in het zonnetje verdienen.

In de categorie Best Opposite ging de Ligatrofee zonder veel discussie naar onze Jolan Cox: een verbluffend scoringspercentage met als extraatje nog een servicekanon erbovenop.

Jelte Maan stak de Ligatrofee voor de Best Wing-spiker op zak: ook niet mis als je nagaat hoe uitgebreid de concurrentie daar is en wie er allemaal voor in aanmerking kon komen…

Tot slot werden op de diverse andere posities ook nog trofeeën toegekend aan Brett Walsh, Pieter Coolman, Dennis Deroey. Een dikke proficiat aan alle winnaars! (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be